پیام‌نما

يَا أَيُّهَا النَّبِيُّ قُلْ لِأَزْوَاجِكَ وَ بَنَاتِكَ وَ نِسَاءِ الْمُؤْمِنِينَ يُدْنِينَ عَلَيْهِنَّ مِنْ جَلَابِيبِهِنَّ ذَلِكَ أَدْنَى أَنْ يُعْرَفْنَ فَلَا يُؤْذَيْنَ وَ كَانَ اللَّهُ غَفُورًا رَحِيمًا * * * ای پیامبر! به همسرانت و دخترانت و همسران کسانی که مؤمن هستند بگو: چادرهایشان را بر خود فرو پوشند [تا بدن و آرایش و زیورهایشان در برابر دید نامحرمان قرار نگیرد.] این [پوشش] به اینکه [به عفت و پاکدامنی] شناخته شوند نزدیک تر است، و در نتیجه [از سوی اهل فسق و فجور] مورد آزار قرار نخواهند گرفت؛ و خدا همواره بسیار آمرزنده و مهربان است. * * * دارد متاع عفت از چارسو خریدار / بازار خودفروشی این چارسو ندارد

۲۸ آذر ۱۳۹۰، ۹:۲۴

دکتر نیکبخت:

مراکز ترک اعتیاد کرمانشاه به 110 مرکز افزایش یافت

مراکز ترک اعتیاد کرمانشاه به 110 مرکز افزایش یافت

کرمانشاه - خبرگزاری مهر: رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه گفت: برای زدودن اعتیاد از چهره استان و نگهداری از معتادان کرمانشاه، مراکز ترک اعتیاد در این استان به 110 مرکز افزایش یافته است.

به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر محمدرضا نیکبخت گفت: دانشگاه علوم پزشکی برای مبارزه با مواد مخدر و اعتیاد از هیچ تلاشی دریغ نمی کند، به ویژه حوزه معاونت درمان دانشگاه در این زمینه حرکت های بسیار خوبی را به انجام رسانده و به طور مستمر پیگیر موضوع است.

نیکبخت تاکید کرد: دستگاه ها باید طوری هماهنگی کنند که برآیند فعالیت ها مثبت و خروجی خوبی داشته باشد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه افزود: این دانشگاه برای مبارزه با مواد مخدر و اعتیاد از هیچ تلاشی دریغ نمی ورزد، به ویژه حوزه معاونت درمان دانشگاه در این زمینه حرکت های بسیار خوبی را به انجام رسانده و به طور مستمر پیگیر موضوع است.

نیکبخت در پایان گفت: این مراکز از 70 به 110 مرکز رسیده و همزمان بازرسی این مراکز نیز جدی تر شده است.

کد خبر 1487377

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha