پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۲۸ آذر ۱۳۹۰، ۱۷:۴۹

عبادتی:

همایش "تحولات جهان اسلام با رویکرد امام راحل" در زنجان برگزار می شود

همایش "تحولات جهان اسلام با رویکرد امام راحل" در زنجان برگزار می شود

زنجان - خبرگزاری مهر: رئیس اتحادیه انجمن های اسلامی دانش آموزی استان زنجان گفت: همزمان با فرار رسیدن حماسه ۹ دی و تجدید میثاق مردم با رهبری، همایش تحولات جهان اسلام با رویکرد امام راحل، یکم دی ماه سالجاری در زنجان برگزار می شود.

به گزارش خبرنگار مهر، حسین عبادتی ظهر دوشنبه در جمع خبرنگاران افزود: تجمع مردمی در حماسه 9 دی در راستای تجدید میثاق با امام و رهبری بود و حضور اقشار مختلف مردم در این راهپیمایی گویای میثاق ملی و وحدت مردم با آرمان های انقلاب بود.
 
وی با اشاره به اینکه در آستانه 9 دی تحولات جهان اسلام با رویکرد امام راحل در سالن دانشگاه علوم پزشکی زنجان بررسی خواهد شد، ادامه داد: در این همایش  استاد عباس سلیمی سخنرانی خواهد کرد.
 
عبادتی  با اشاره به اینکه در این همایش بیداری اسلامی مورد بررسی قرار می گیرد، یادآور شد: پیروزی انقلاب اسلامی در سال 57 مقدمه ای برای بیداری اسلامی در منطقه و جهان بود و کشورهای عربی با تاسی از انقلاب اسلامی و اندیشه های والای امام خمینی (ره) علیه نظام دیکتاتوری قیام کردند.
 
وی با اشاره به اینکه بیداری اسلامی در ایران با پیروزی انقلاب اسلامی رقم خورد، یادآور شد: هر جا که وحدت کلمه و اندیشه های امام راحل در آن جاری باشد شاهد پیروزی و موفقیت هستیم.
 
رئیس سازمان اتحادیه انجمن های اسلامی دانش آموزی زنجان،  افزود: هر جا که مشکلی در کشورهای اسلامی وجود داشته باشد شاهد حضور دست بیگانگان و دشمنان نظام هستیم.
 
عبادتی به توزیع بسته های فرهنگی همزمان با حماسه 9 دی در بین سرتیم های دانش آموزی اشاره کرد و گفت: در این بسته ها حماسه 9 دی برای دانش آموزان تبیین شده است.
 
وی با اشاره به اینکه انتقال مسائل فرهنگی و سیاسی از سوی همسالان به دانش آموزان از اثرگذاری بالاتری برخوردار است افزود: در اتحادیه انجمن های دانش آموزی از گروه های مرجع که مربیان هستند، استفاده می شود که نقش گروه های مرجع در انتقال مسائل روز به دانش آموزان بی بدیل است. 
 
عبادتی در ادامه به انتخابات مجلس شورای اسلامی اشاره کرد و گفت: هر کاندیدی که معیارهای امام راحل و رهبر معظم انقلاب را داشته باشد، صلاحیت حضور در مجلس را خواهد داشت.
 
وی تقوا و جهاد را دو ملاک اصلی بری کاندیداهای مجلس عنوان کرد و گفت: امام راحل(ره) همواره بر تقوای مدیران و مسئولان نظام تاکید فرمودند و مجهز بودن به احکام چهارگانه امام، رهبری، قانون اساسی و پای بندی به احکام اسلامی لازمه هر یک از نمایندگان مجلس خواهد بود. 
کد خبر 1487627

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha