محمدرضا حسنی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: آثار در حوزه کمیته های 10 گانه تخصصی علوم پایه، علوم بالینی داخلی، علوم بالینی جراحی، علوم دارویی، علوم دندانپزشکی، علوم توانبخشی و پیراپزشکی، علوم بهداشتی، مدیریت و تغذیه، فناوری های نوین، HSR و ابداعات و اختراعات به جشنواره رسیده و پس از داوری نهایی اسامی برگزیدگان برتر اعلام می شود.
وی اضافه کرد: امسال محققی در حوزه آیسسکو نداریم اما در گروه محققان ایرانی مقیم خارج از کشور 7 نفر در جشنواره شرکت کرده اند که آثار این افراد نیز همانند سایر محققان داخل کشور مورد ارزیابی قرار می گیرد و در صورت کسب امتیاز بیشتر نسبت به سایر محققان به عنوان برگزیده معرفی می شوند.
حسنی با اشاره به تعداد آثار رسیده به جشنواره تحقیقاتی رازی گفت: بیشترین تعداد شرکت کننده در گروه علوم پایه و کمترین تعداد شرکت کننده در گروه HSR بوده اند.
وی گفت: در داوری آثار، مقاله منتخب و کارنامه پژوهشی پنج سال اخیر داوطلبان در گروه های محققین داخل و خارج کشور، محققین جوان، محققین دانشجو و پژوهش های برتر در کمیته های 10 گانه مورد بررسی قرار گرفت و افرادی که در پنج دوره اخیر جشنواره برگزیده شده بودند امکان شرکت در این دوره از جشنواره را نداشتند.
به گزارش مهر، هفدهمین جشنواره تحقیقاتی علوم پزشکی رازی 27 دی ماه برگزار می شود.
نظر شما