به گزارش خبرگزاری مهر، محمود امیری در نشست بررسی وضعیت آب و فاضلاب تربت حیدریه اظهارکرد: پروژه فاضلاب منطقه فتح المبین و ضیاء الدین واقع در مرکز شهر تربت حیدریه با استفاده از سرمایه گذاری مردمی ساخته می شود.
وی اظهار داشت: برای ساخت این پروژه که 22 کیلومتر طول دارد 15 میلیارد ریال اعتبار سرمایه گذاری خواهد شد.
مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب تربت حیدریه گفت: با اختصاص اعتبار مذکورعملیات اجرایی پروژه فتح المبین و ضیاء الدین سال آتی آغاز خواهد شد.
وی افزود: با بهره برداری از این پروژه شش هزار مشترک ساکن در این منطقه از مزایای آن بهره مند خواهد شد.
امیری گفت: تسریع در اجرای پروژه، کاهش هزینه ها با توجه به تورم موجود، صرفه جویی در زمان و اعتبارات، رفاه شهروندان و عدم وابستگی به اعتبارات دولتی در زمان ساخت از مزایای مشارکت مردمی است.
شهرستان تربت حیدریه در فاصله 150 کیلومتری جنوب مشهد واقع شده است .
نظر شما