پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲۸ آذر ۱۳۹۰، ۲۰:۵۶

کوثری:

95 درصد ایرانی ها باسواد هستند

95 درصد ایرانی ها باسواد هستند

آمل - خبرگزاری مهر: معاون توسعه مدیریت سازمان نهضت سوادآموزی گفت: هم اکنون 95 درصد مردم ایران باسواد هستند.

به گزارش خبرگزاری مهر، پرویز کوثری در نشست هماهنگی سوادآموزیهای مازندران با اشاره به اینکه در گروه سنتی 10 تا 49 سال رشد سوادآموزی از شیب مناسبی برخوردار بوده است، گفت: این میزان از برنامه پنجم توسعه فراتر رفته است.

معاون سازمان سوادآموزی کشور با بیان اینکه از 47.5 درصد میزان باسوادی سال 55 در کشور این میزان امروز به 95 درصد افزایش یافته است، تصریح کرد: این افتخار بزرگی برای کشور است اما باید به راه‌های نرفته در این مسیر نیز توجه کرد.
 
کوثری با اشاره به اینکه امروز براساس سیاستهای کشور در حوزه اجتماعی و اقتصادی باید بیسوادی ریشه‌ کن شود، اظهار داشت: باید مدام بیسوادی را تحقیر کرد تا ریشه‌ کن شود اما این به معنای تحقیر فرد بی‌سواد نیست.
 
وی با تاکید بر  نقش فرمانداران، بخشداران و مسئولان شهری در کاهش نرخ بی‌سوادی در کشور، گفت: باید برای دست یافتن به این هدف سازنده دست به دست هم بدهیم.
 
معاون توسعه مدیریت سوادآموزی با اشاره به اینکه توسعه کمی و کیفی سوادآموزی باید به صورت همزمان طی شود، اظهار داشت: باید وارد عرصه‌هایی شویم که بی سوادان  کشور بهره‌مندی از سواد حق خود بدانند و داشتن آن را دنبال کنند.
 
کوثری با بیان اینکه بیسوادی به عنوان یکی از شاخص‌های عقب‌ماندگی در دنیا محسوب می‌شود، تصریح کرد: باید این باور در جامعه نهادینه شود که برای توسعه به جامعه‌ای باسواد نیاز داریم.
 
وی با تاکید بر اینکه زمانی که قرار است در سال‌ 1404 از حیث دانایی در منطقه رتبه یک را داشته باشیم نباید بی‌سوادی در کشور باقی بماند، افزود: باید این امکان برای جامعه ایجاد شود که میزان آگاهی‌های خود را افزایش دهد.
کد خبر 1488160

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha