پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۸ آذر ۱۳۹۰، ۱۹:۱۷

کاپیتان فولاد خوزستان:

پنالتی کردم اما مستحق اخراج نبودم

پنالتی کردم اما مستحق اخراج نبودم

مدافع تیم فوتبال فولاد خوزستان پذیرفت که روی مهاجم پرسپولیس مرتکب خطای پنالتی شده اما تاکید کرد خطای او مستحق دریافت کارت قرمز نبوده است.

به گزارش خبرنگار مهر، امید خورج پس از تساوی عصر دوشنبه تیم فوتبال فولاد خوزستان برابر پرسپولیس ضمن بیان این مطلب افزود: برای زدن توپ مهاجم پرسپولیس یک صدم ثانیه دیر اقدام کردم و همین مسئله باعث شد مرتکب خطای پنالتی شوم. به نظر من خطایم پنالتی بود اما داور می توانست مرا اخراج نکند.

وی در ادامه با اشاره به روند مسابقه گفت: در 20 دقیقه اول تیم ما شروع بدی داشت و پرسپولیس موقعیت بیشتری داشت تا اینکه صحنه پنالتی پیش آمد. بعد از آن کلا پرسپولیس بهتر بازی کرد و توپ و میدان را در اختیار داشت و خدا را شکر توانستیم با این وجود به یک امتیاز دست پیدا کنیم.

کد خبر 1488185

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha