پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۹ آذر ۱۳۹۰، ۹:۰۱

در گفتگو با مهر عنوان شد:

نتایج ضعیف جودو بی سابقه است/ دوستان بیش از این باعث تحقیر جودو نشوند!

نتایج ضعیف جودو بی سابقه است/ دوستان بیش از این باعث تحقیر جودو نشوند!

دبیر پیشین سازمان تیمهای ملی جودوی کشورمان گفت: شکستهای تیم ملی جودو تحقیرآمیز و بی سابقه است و از مسئولان ورزش می‌خواهیم در این خصوص واکنش نشان دهند.

مهدی درخشنده در گفتگو با خبرنگار مهر ضمن بیان این مطلب افزود: نتایج تیم ملی جودوی کشورمان در تورنمنتهای مختلف خیلی ضعیف و غیرقابل دفاع است و معتقدم مسئولان فدراسیون هنوز با شیوه سنتی مدیریت و تیمداری می‌کنند.

وی در ادامه افزود: نحوه عملکرد فدراسیون و به خصوص تیم ملی در طول چند ماه اخیر ثابت کرد که  تاریخ مصرف افرادی که نزدیک به 20 سال است روی جودو ایران خیمه زده‌اند تمام شده و امیدوارم دوستان شجاعت استعفا را داشته باشند و بیش از این باعث تحقیر جودو نشوند.

دبیر سابق سازمان تیمهای ملی جودو در بخش دیگری از گفتگوی خود با خبرنگار مهر خاطر نشان کرد: بزرگترین مشکل مسئولان فدراسیون جودو "خودباوری" است. آقایان گمان می‌کند هر کاری انجام می‌دهند و هر برنامه‌ای را طراحی می‌کنند درست است. به همین دلیل است همه منتقدان را دشمن خود می‌دانند و با آنها برخورد قهری دارند، در حالی که نمی‌خواهند واقعیت را بشنوند.

درخشنده افزود: در حالی که اکثر کشورها ترکیب نفرات المپیکی خود را شناخته و کار آماده سازی را برای حضوری موفق در لندن آغاز کرده‌اند ما به دنبال کسب مجوز حضور درالمپیک هستیم و بعید می‌دانم بیش از یک سهمیه کسب کنیم. شاید آقایان اطلاع ندارند که از المپیک آتلانتا که جودو ایران با امیرقمی حضوری موفق داشت تا همین المپیک پکن در هر دوره چند سهمیه داشته و تا نزدیکی کسب مدال هم پیش رفته است.

وی در پایان تصریح کرد: از مسئولان وزارت ورزش می‌خواهم نسبت به نتایج ضعیف جودو و خواست اهالی این رشته واکنش نشان دهند. جودو نیازمند تفکری جدید و خونی تازه است. این رشته آنقدر مردان تحصیلکرده و فنی دارد که بتوانند رشته محبوب خود را از سراشیبی سقوط نجات دهند و ادامه این روند جز حسرت و ناکامی در پی نخواهد داشت.

کد خبر 1488251

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha