دكتر مسعود پزشكيان در گفت و گوي اختصاصي با خبرنگار حوزه و دانشگاه "مهر"، گفت: دكتر محمد حسن باستان حق بيش از 10 سال رئيس دانشگاه علوم پزشكي تهران - بزگترين دانشگاه علوم پزشكي ايران - بود. دكتر باستان حق در مدت خدمت خود در اين دانشگاه زحمات فراواني كشيد و خدمات فراواني را به دانشگاه علوم پزشكي و جامعه پزشكي ايران عرضه داشت.
وي تصريح كرد: مسئله مهم اين است كه رفتار و منش دكتر باستان حق در طول رياست وي و بعد از آن هميشه يكسان و در جهت خدمت به مردم بوده است. وي در تمام اين مدت ارتباط تنگاتنگي با دانشجويان برقرار مي نمود. بر اساس چنين منش و رفتاري است كه هم اكنون در مراسم تشييع پيكر وي بسياري از دانشجويان و بيماران وي حضور يافته اند.
وزير بهداشت، درمان و آموزش پزشكي ياد آور شد: معمولا در مدت مديريت يك انسان برخي از مراجعه كنندگان و دوستان از وي دلخوري پيدا مي كنند، اما دكتر باستان حق در طول اين مدت به نحوي رفتار كرده است كه هيچ كس از وي دلخوري ندارد و اين عشق و علاقه دكتر باستان حق به مردم را نشان مي دهد. پست، سمت، رياست و حاكميت هدف دكتر باستان حق نبود، وي فقط به خدمت به مردم و دانشجويان خود مي انديشيد.
وي تصريح كرد: جامعه علمي كشور به ويژه جامعه پزشكي كشور بايد از زندگي دكتر باستان حق درسهايي را بياموزد تا در فرصت هايي كه برايشان پيش مي آيد فقط به فكر مردم و حل مشكلات آنها باشند.
نظر شما