به گزارش خبرنگار مهر، رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان فارس ظهر پنجشنبه در مراسم افتتاح غرفه فروش محصولات سالم، گفت: تمامی کشورهای پیشرفته کشاورزی به سمتی حرکت می کند که مصرف کودهای شیمیایی کاهش یابد.
مهرزاد خرد ادامه داد: در این راستا استان فارس با داشتن شرایط اقلیمی مناسب و تولید بیش از 70 نوع محصول مختلف زراعی و باغی فعالیتهای خود را در بحش تولید محصولات سالم طی چند سال گذشته آغاز کرده است.
وی تصریح کرد: تولید محصولات سبز مبتنی بر برنامه های مدیریت تلفیقی آفات، مدیریت ماده آلی خاک، کشاورزی حفاظتی و... است که در این خصوص فعالیتهای سازمان جهاد کشاورزی فارس قوت گرفته است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان فارس با اشاره به استاندارد سازی محصولات کشاورزی یادآور شد: استاندارد سازی محصولات کشاورزی به خاطر حفظ سلامت جامعه و افزایش رونق صادرات از دیگر اقدامات سازمان است که با همکاری اداره کل استاندارد فارس انجام شده است.
خرد ادامه داد: اولین واحد تولید محصولات سبز برای اولین بار در کشور در شهرستان فراشبند موفق شد که گواهی استاندارد تشویقی محصولات خام کشاورزی دریافت کند.
وی یادآور شد: این سازمان در سال گذشته نیز با همکاری کلینیک گیاهپزشکی در قالب عقد قرار داد نظارت بر تولید سالم 500 هکتار محصولات خیار سبز و گوجه فرنگی در فضای باز و 50 واحد گلخانه ای برعهده داشت که به دلیل عدم وجود مکانی مناسب برای فروش، این محصول به حالت عادی به میدان تره بار وارد شد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان فارس با بیان اینکه راه اندازی غرفه ای برای فروش محصولات سالم با همکاری شهرداری شیراز اتفاق افتاده، گفت: این غرفه در گلدشت معالی آباد راه اندازی شد که به طور یقین به زودی در نقاط دیگر شهر شیراز تعدادی دیگر از این غرفه ها راه اندازی می شود.
خرد تاکید کرد: این غرفه ها تنها برای ارایه محصولات سالم به شهروندان راه اندازی شده که مردم می توانند مرکبات مورد نیاز خود را از این غرفه ها خریداری کنند.
نظر شما