به گزارش خبرنگار مهر، سرلشکر حسن فیروز آبادی در همایش نقش باورهای مهدوی در دفاع مقدس که ظهر پنجشنبه در مدرسه دارالشفاء قم برگزار شد گفت: اصل مکتب است اما تجلی مکتب در امام است و مضامینی که از امام زمان(عج) ذکر شده است در دفاع مقدس به رزمندگان رسید و شاهد این بودیم که دفاع مقدس نه تنها از مهدویت غنی بود بلکه خود توصیف کننده معارف مهدویت بود.
وی گفت: درخشش موعود باوری در مبارزههای تاریخی علمای شیعه و انقلاب اسلامی و دفاع مقدس آشکار است و در آیات قرآن کریم هم بر وعده خدا در فرستادن منجی و اطاعت از اولیالامر تاکید شده است و پیروزی را در سایه اطاعت از اولیالامر میداند و همچنین امنیت را به وی ارجاع داده است.
اطاعت پذیری، بذل جان و ایثارگری در دفاع مقدس در سایه موعود پروری بود
رئیس ستاد کل نیروهای مسلح، همه دستاوردهای معنوی و پیروزی های دفاع مقدس را ناشی از موعود باوری عنوان کرد و گفت: دفاع مقدس میدانی برای اثبات حقانیت معارف مهدویت بود و در دفاع مقدس تنها چیزی که با وجود دشمنان زیاد و امکانات کم ما را به پیروزی رساند امیدواری به حکومت جهانی امام زمان (عج) و بر حق بودن انقلاب اسلامی بود و این امر در سایه اطاعت پذیری از ولی فقیه تجلی یافت.
در ادامه سرلشکر فیروز آبادی به تلاش دشمن برای فاصله گرفت از مفاهیم مهدویت اشاره کرد و گفت: دشمن خیلی تلاش کرده است که ما از امام زمان دور کند ولی ما باید بر این باور استوار باشیم که حکومت الهی با یاری خداوند و با رهبری امام خمینی در سرزمین ایران عینیت پیدا کرد و همانطور که امام راحل فرمودند انقلاب اسلامی بارقه ای از حکومت جهانی حضرت حجت است.
مردم در 9 دی برای دفاع از ولی فقیه به میدان آمدند
وی در ادامه گفت: پیروزی انقلاب اسلامی و شگفتیهایی که دفاع مقدس شاهد آن بودیم ریشه در موعود باوری دارد و همین امر در تداوم انقلاب اسلامی نقش اساسی داشته است و ان را بیمه کرده است.
فیروزآبادی افزود: قیام مردم قم در 19 دی سال 56 و حضور خودجوش مردم سراسر کشور در 9 دی 88 که برای دفاع از ولی فقیه صورت گرفت نمونههایی از موعود باوری مردم ایران است.

قم - خبرگزاری مهر: رئیس ستاد کل نیروهای مسلح گفت: دفاع مقدس میدانی برای اثبات حقانیت معارف مهدویت بود و همه دستاوردهای معنوی و پیروزیهای دفاع مقدس مربوط به موعود باوری است.
نظر شما