به گزارش خبرگزاری مهر، مجید محمدنژاد در تشریح عملیات صورت گرفته اظهار داشت: از آن جایی که کاهش فشار آب در منطقه شهید آوینی از مدتها قبل مطرح بود مشکلات شناسایی نشده، سبب کاهش فشار آب و اعتراضات مردمی به ویژه در طی سال اخیر که حجم جمعیت در آن منطقه افزایش یافته است شد.
وی اقدامات شرکت آب و فاضلاب در سالهای گذشته را سبب رفع مشکل فشار به صورت مقطعی دانست و افزود: هدف این بود که این معضل به طور کامل حل و فصل شود از این رو برای رفع مشکل سوابق حدود شش سال بررسی شد.
مدیر امور آب و فاضلاب بیرجند تصریح کرد: اواخر مهرماه و به دنبال قطع ناگهانی آب، کل اکیپ اتفاقات شهر در محل مستقر و نسبت به رفع قطعی اقدام شد.
محمد نژاد بیان کرد: برای رفع نقص پیش آمده در قسمتهایی از شبکه که احتمال می رفت با مشکل مواجه شده باشند حفاری صورت گرفت و به وسیله یک دستگاه ویدئومتری، مسیر لوله های شبکه بررسی و مشخص شد قطعه سنگی مسیر را مسدود کرده است.
وی افزود: با شناسایی موقعیت حفاریهای لازم صوت گرفت و سنگ از مسیر خارج شد.
مدیر امور آب و فاضلاب بیرجند خروج این قطعه سنگ از مسیر آب، سبب افزایش فشار آب در منطقه شد به نحوی که این افزایش فشار اعتراض هایی را به همراه داشت که با تعدیل آن رضایت خاطر ساکنان و البته همکاران مجموعه که به مدت شش سال با این مشکل دست و پنجه نرم می کردند حاصل شد.
نظر شما