پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۷ دی ۱۳۸۳، ۱۵:۰۵

دبير اجرايي جايزه هنر و نيايش در گفت و گو با "مهر" :

ترويج خلق هنر معنوي از اهداف جايزه جهاني هنر و نيايش است

جايزه جهاني هنر و نيايش با هدف گردآوري و ترويج خلق آثار هنري با مضامين معنوي طراحي و اجرا شده است .

آيت قاسم پور دبير اجرايي جايزه جهاني هنر و نيايش در گفت و گو با خبرنگار گروه دين و انديشه "مهر"ضمن اعلام اين مطلب اظهار داشت : پس از چند دوره فراخوان و طي نخستين مرحله از داوري ، از روز چهارشنبه 30 دي ماه نمايشگاهي از 179  عكس برگزيده اين مرحله ، برگزار و تا 20 بهمن ماه ادامه خواهد داشت.

وي اشاره به اين كه بيش از 4500 عكس به دبيرخانه جشنواره ارسال شده است ، گفت : غير از ايران ، از38 كشور جهان ، از جمله آمريكا، برزيل، فرانسه، هندوستان، آلمان و ژاپن نيز ، بيش از هزار اثر دريافت شده است .

دبير اجرايي جايزه جهاني هنر و نيايش برگزاري اين جايزه را يك جريان سازي و جنبش فكري مثبت اعلام كرد كه بستر و زمينه اي مناسب به منظور خلق آثار تصويري متناسب با آداب و رسوم وهمچنين مناسك مناطق مختلف اقصي نقاط جهان را ايجاد خواهد كرد .

قاسم پور تبادل نظر هنرمندان ايراني و خارجي و همچنين اطلاع و آگاهي از شيوه كار ديگر فعالان عرصه هنر و نيايش را از ديگر دستاوردهاي اين جايزه اعلام كرد و گفت : معرفي فرهنگ و آداب و رسوم ايران به جهان و همچنين آشنايي با فرهنگ ديگر كشورها از ديگر نتايج مثبت اين جايزه است .

برگزيدگان نخستين دوره از جايزه جهاني هنر و نيايش هفتم بهمن ماه معرفي مي شوند و تعداد آنها بستگي به نظر داوران دارد .

عكس هاي راه يافته به اين مرحله را پنج نفر داوري مي كنند كه عباس كيارستمي از جمله داوران اين بخش است .

 

کد خبر 149072

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha