پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۴ دی ۱۳۹۰، ۱۲:۱۱

فر امینی در گفتگو با مهر:

7 میلیارد ریال برای پایش مستمر کیفیت آب روستاهای گیلان هزینه شد

7 میلیارد ریال برای پایش مستمر کیفیت آب روستاهای گیلان هزینه شد

رشت - خبرگزاری مهر: مدیر عامل آب و فاضلاب روستایی گیلان از هزینه هفت میلیارد ریالی برای پایش مستمر کیفیت آب آشامیدنی طی سال جاری در روستاهای استان خبر داد.

محمد علی فر امینی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: با اطمینان از کیفیت سلامت آب آشامیدنی توزیع شده در سطح روستاهای زیر پوشش این شرکت با هدف رضایتمندی مشترکان و تأمین سلامت جامعه اقداماتی از قبیل مصرف 14 هزار و 675 کیلوگرم ماده گندزدا (گاز کلر ) و همچنین 12 هزار و 777 کیلوگرم ماده گندزدا ( پرکلرین ) انجام شده است.

وی اظهارداشت: همچنین در راستای تحقق اهداف کنترل کیفیت اقداماتی همچون 15 هزار و 208 مورد انجام آزمون (HPC و MPN)  با میزان مطلوبیت 99.5 درصد، انجام 204 هزار و 119 مورد سنجش کلر باقیمانده با مطلوبیت 96.35 درصد و دو هزار و 147 مورد انجام آزمون کامل فیزیکو شیمیایی به انجام رسیده است.
 
مدیرعامل آب و فاضلاب روستایی گیلان گفت: نصب و راه اندازی 9 دستگاه کلر زن گازی و مایعی و تعمیر و سرویس 279 مورد کلرزن گازی و مایعی از دیگر اقدامات انجام گرفته توسط اداره کنترل کیفی معاونت نظارت بر بهره برداری این شرکت بوده است.

وی در ادامه ازحفر یک حلقه چاه در روستای تنیان شهرستان صومعه سرا برای رفع معضل آب آشامیدنی این منطقه خبرداد و افزود: عملیات حفاری این چاه به روش روتاری و عمق 144 متری به پایان رسیده و پیگیری های لازم برای نصب موتور پمپ آزمایشی برای تعیین آبدهی این چاه در حال انجام شدن است.

فر امینی یادآورشد: با بهره برداری کامل از این چاه 350 خانوار از اهالی منطقه با هزینه ای افزون بر 450 میلیون ریال از نعمت آب آشامیدنی سالم و بهداشتی بهره مند خواهند شد.
کد خبر 1491255

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha