پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۴ دی ۱۳۹۰، ۱۴:۵۱

حجت الاسلام اسماعیلیان:

همایش "گویش لری" در لرستان برگزار می شود

همایش "گویش لری" در لرستان برگزار می شود

خرم آباد - خبرگزاری مهر: مدیرکل ارشاد اسلامی استان لرستان از برگزاری همایشی در خصوص گویش لری به منظور احیا و تقویت این گویش در این استان خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام علی اسماعیلیان پیش از ظهر یکشنبه در جلسه روسای کمیسیونهای فرهنگی اجتماعی و زیست شهری شوراهای اسلامی شهرهای استان اظهار داشت: متولیان امور شهری باید نگاه علم محور داشته و در برنامه های خود از حضور اندیشمندان و کارشناسان استفاده کنند.

وی با تاکید بر اینکه علم باید بر سر سفره تصمیم گیران بیاید عنوان کرد: در این راستا اداره ارشاد نیز آمادگی دارد در این زمینه مشارکت لازم را داشته باشد.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان لرستان با تاکید بر اینکه فرهنگ مقوله مقدس و والایی است افزود: ما اعلام آمادگی می کنیم که در حوزه مسائل فرهنگی و هنری به یاری شهرداری ها بیاییم.

حجت الاسلام اسماعیلیان با تاکید بر تقویت فرهنگهای ارزشمند و تضعیف فرهنگهای غلط در استان ادامه داد: شهرداری ها دارای بالاترین قدرت اجرایی در حوزه امور شهری هستند.

وی از احصا قابلیت ها و مسائل و معضلات فرهنگی استان خبر داد و یادآور شد: استان لرستان دارای ویژگی های منحصر به فردی در حوزه میراث فرهنگی است که باید از این ظرفیت استفاده شود.

مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان لرستان در بخش دیگری از سخنان خود از برگزاری همایش گویش لری خبر داد و بیان داشت: در این راستا 9 گویش لری را احصا کرده ایم.

حجت الاسلام اسماعیلیان هدف از برگزاری این همایش را ایجاد هویت جمعی برای قوم لر دانست و ابراز امیدواری کرد که این همایش نقش موثری در احیا گویش و زبان لری داشته باشد.

وی به قابلیت های لرستان در زمینه هنری اشاره کرد و گفت: لرستان دارای سابقه چند صد ساله در حوزه مطبوعات است.

کد خبر 1492859

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha