پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۵ دی ۱۳۹۰، ۱۱:۲۶

صفری:

400 میلیون ریال برای اصلاح شبکه آب روانسر اختصاص یافت

400 میلیون ریال برای اصلاح شبکه آب روانسر اختصاص یافت

روانسر - خبرگزاری مهر: فرماندار شهرستان روانسر گفت: برای توسعه و اصلاح شبکه آب آشامیدنی شهر روانسر 400 میلیون ریال در سالجاری اختصاص یافته است.

به گزارش خبرگزاری مهر، جلال صفری گفت: برای توسعه و اصلاح شبکه آب آشامیدنی شهر روانسر 400 میلیون ریال در سالجاری اختصاص یافته است که این اعتبار برای نوسازی یک کیلومتر شبکه آب و نصب 100 فقره انشعاب و با هدف جلوگیری از هدر رفت آب هزینه می شود.

فرماندار شهرستان روانسر افزود: در چند سال گذشته بیش از یک میلیارد و 963 میلیون ریال برای اصلاح 18 و نیم کیلومتر (5/18) شبکه آب شهر روانسر هزینه شده است.

صفری در پایان تصریح کرد: در 2 ماه گذشته 3 کیلومتر شبکه فرسوده آب از کوچه های روبروی فرمانداری از مدار بهره برداری خارج شد که از هدررفت ماهیانه 51 هزار و 300 مترمکعب آب جلوگیری می شود.

کد خبر 1493500

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha