پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۵ دی ۱۳۹۰، ۱۹:۰۱

برگزاری جشنواره های هنری تاثیر به سزایی در فرهنگ استان دارد

برگزاری جشنواره های هنری تاثیر به سزایی در فرهنگ استان دارد

ساوجبلاغ - خبرگزاری مهر: رئیس اداره فرهنگ و ارشاد شهرستان ساوجبلاغ گفت: برگزاری جشنواره های هنری استانی جهت بالا بردن فرهنگ استان و شهرستان ساوجبلاغ موثر خواهد بود.

به گزارش خبرنگار مهر، رضا فرهنگ رنجبر عصر دوشنبه در مراسم اختتامیه اولین جشنواره استانی عکس بسیج در فرهنگسرای امام علی (ع) شهر هشتگرد در بین شرکت کنندگان در این جشنواره و برندگان و عده ای از هنرمندان و هنردوستان استان البرز اظهار داشت: حدود یک ماه پیش تصمیم به برگزاری این جشنواره گرفته شد و هدف از برگزاری آن ارتقای سطح آگاهی و ایجاد بستر مناسب برای خلاقیت هنرمندان بود.

وی افزود: این جشنواره در سه موضوع و هر موضوع با چند بخش برگزار شد که در طول یک ماه 400 اثر از 50 هنرمند به دبیرخانه جشنواره رسید که 50 اثر از بین این آثار رسیده انتخاب شدند.

رئیس اداره فرهنگ و ارشاد ساوجبلاغ عنوان کرد: کلیه آثار برگزیده در جشنواره در نگارخانه استاد امیر خانی فرهنگسرای امام علی (ع) شهر هشتگرد به نمایش گذاشته شده که پس از این مراسم به دست فرماندار ساوجبلاغ افتتاح می شود و سپس برای بازید علاقمندان در معرض نمایش قرار می گیرد.

فرهنگ رنجبر سپس از متولیان برگزاری جشنواره، رئیس سازمان بسیج هنرمندان، فرمانده ناحیه مقاومت بسیج ساوجبلاغ ، مسئول بسیج هنرمندان ساوجبلاغ و رئیس کانون فیلم و عکس استان تشکر و قدردانی کرد.

پس از پایان این مراسم نگارخانه استاد امیرخانی که 50 اثر برگزیده جشنواره عکس بسیج در آن به نمایش گذاشته شده بود با حضور مسئولان شرکت کننده در مراسم به دست فرماندار علی حدادی افتتاح و از آثار برگزیده بازدید شد.

کد خبر 1494179

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha