به گزارش خبرنگار مهر، فرید سرمست در مراسم اختتامیه اولین جشنواره استانی عکس بسیج عصر دوشنبه در فرهنگسرای امام علی (ع) شهر هشتگرد در حضور مسئولان شهرستان و جمعی از هنرمندان و دوستداران هنر اظهار داشت: سازمان بسیج هنرمندان درسال 1386 تاسیس شده و چون همیشه مشارکتهای مردمی را نهاد بسیج ساماندهی می کرد هنرمندان نیز پس از سالها به دلیل نبود سازمانی مستقل سال 86 این سازمان راه اندازی شد.
وی افزود: هم اکنون این نهاد 32 شعبه در سراسر استانهای کشور دارد و سازمان بسیج هنرمندان استان البرز نیز پس از استان شدن شکل گرفته و در ساوجبلاغ تحت پوشش سپاه ناحیه ساوجبلاغ با مسئولیت آقای باقری فعالیتهای آن انجام می گیرد.
سرمست عنوان کرد: هدف از تشکیل بسیج هنرمندان حمایت از هنرمندان بوده و هنرمندانی که بخواهند کاری به انجام برسانند می توانند با این نهاد همکاری کنند.
مسئول بسیج هنرمندان به فعالیت سازمان بسیج هنرمندان در رشته های متنوع هنری اشاره کرد و گفت: هم اکنون در سازمان بسیج هنرمندان 10 رشته هنری فعالیت دارند که این 10 رشته باید در سراسر کشور فعال شوند و در استان البرز امروز با راه اندازی رشته عکاسی پنج رشته در این نهاد فعالیت می کنند.
سرمست ابراز کرد: بیشترین تعداد آثار رسیده به دبیرخانه جشنواره از شهرستان ساوجبلاغ بود و این شاید یکی از دلایل برگزاری مراسم اختتامیه در این شهرستان باشد.
وی تاکید کرد: هنر برای هنر خوب است و چه بهتر که هنرمند از هنر ارائه شده هدفی نیز داشته باشد و هنر وی برای زندگی بهتر انسان و عاقبت به خیر شدن قدمی هر چند کوچک بردارد.
نظر شما