پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۷ دی ۱۳۹۰، ۱۵:۳۴

تفاهمنامه همکاری میان جهاد کشاورزی البرز و موسسه خاک و آب کشور

تفاهمنامه همکاری میان جهاد کشاورزی البرز و موسسه خاک و آب کشور

کرج - خبرگزاری مهر: تفاهمنامه همکاری مشترک میان جهاد کشاورزی استان البرز و موسسه خاک و آب کشور امضا شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان البرز در این خصوص گفت: اولین جلسه هم اندیشی سازمان جهاد کشاورزی استان با موسسه تحقیقات خاک وآب کشور برگزار شد.
 
علی اصغر منصورخاکی ادامه داد: استان البرز با حدود پنج هزارکیلومتر مربع وسعت، پنج دهم درصد اراضی کشاورزی را در اختیار دارد.
 
وی عنوان کرد: 15هزارهکتارازباغات استان به میوه های هسته دار(شلیل وهلو)اختصاص دارد که خاک بسیاری از این اراضی در اثر مرور زمان و استفاده از کودهای شیمیایی، دچار معضل "تثبیت ازت" شده اند.
 
رئیس سازمان جهاد کشاورزی البرز یادآور شد: به نظر می رسد که باید هرچه سریعتر کودهای بیولوژیک(زیستی) را در این باغات جایگزین کرد.
 
بسیاری از باغات همچنان از آبیاری سنتی استفاده می کنند
 
منصورخاکی گفت: بسیاری از باغات، بی توجه به دوره های آبیاری که مختص آن منطقه است، همچنان از آبیاری سنتی بهره می گیرند.
 
این مسئول بیان کرد: از آنجا که ما نقشه پوشش اقلیمی و تفضیلی حاصل خیزی استان را نداریم وهمچنین عدم وجود یک بسته پیشنهادی و دستورالعمل نحوه آبیاری باتوجه به اقلیم استان(به تفکیک مناطق مختلف آن)، چنانچه کشاورز"جوکار" اشتهاردی با وزش بادهای گرم مواجه شود،ی قینا برای تعجیل در آبیاری آن مزراع به زحمت خواهد افتاد.
 
وی یادآور شد: با در نظر داشتن تمامی این دغدغه ها تشکیل یک کمیته مشترک فنی میان جهادکشاورزی استان و موسسه خاک و آب که ازسرمایه های استان است، ضروری به نظرمی رسید.
کد خبر 1495633

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha