پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۸ دی ۱۳۹۰، ۰:۲۹

کاظمی خبر داد:

تمدید ثبت اطلاعات بهره برداران کشاورزی فارس در سامانه هوشمند

تمدید ثبت اطلاعات بهره برداران کشاورزی فارس در سامانه هوشمند

شیراز - خبرگزاری مهر: معاون برنامه ریزی و امور اقتصادی سازمان جهاد کشاورزی فارس از تمدید فرصت ثبت اطلاعات بهره برداران در سامانه هوشمند تا آخر دی ماه خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، انوشیروان کاظمی افزود: به منظور تسهیل در ارائه خدماتی چون توزیع نهادهای کشاورزی، صدور مجوزهای تاسیس و بهره برداری، پرداخت تسهیلات بانکی، یارانه و توزیع سوخت، سامانه فوق توسط دفتر آمار و فناوری وزارت جهادکشاورزی طراحی و به آدرسshenasnameh.maj.ir از مهرماه سال جاری برای ورود اطلاعات بهره برداران در دسترس است.

وی ادامه داد: اطلاع رسانی لازم نیز از طریق مدیریت جهادکشاورزی شهرستانها، نصب اطلاعیه در مراکز خدمات و در محل تجمع و عبور و مرور بهره برداران و ارسال پیامک به بهره برداران انجام گرفته و از آنها خواسته شد تا نسبت به ثبت نام و ورود اطلاعات خود در سامانه اقدام کنند.

معاون برنامه ریزی و امور اقتصادی سازمان جهاد کشاورزی فارس بیان کرد: همچنین با دفاترICT روستایی نیز هماهنگی شده تا بهره بردارانی که به هر شکل به صورت مستقیم با رایانه و اینترنت دسترسی ندارند، با مراجعه به این دفاتر نسبت به ثبت نام اقدام کنند.

وی افزود: تاکنون حدود 55 هزار بهره بردار به سامانه مراجعه و اطلاعات خود را ثبت کرده اند که این رقم حدود 20 درصدبهره برداران بخش کشاورزی استان را شامل می شود.

کاظمی تأکید کرد: از آنجا که مهلت ورود اطلاعات تمدید نخواهد شد، از بهره برداران درخواست می شود تا در فرصت باقیمانده با مراجعه به دفاترICT یا از طریق رایانه شخصی خود نسبت به ثبت اطلاعات اقدام کنند.

وی بیان کرد: از این پس تمام خدمات به بهره برداران این بخش تنها از طریق سامانه انجام خواهد گرفت و بر اساس اطلاعات موجود در این سامانه ارائه انواع خدمات برنامه ریزی خواهد شد.

معاون برنامه ریزی و امور اقتصادی سازمان جهاد کشاورزی فارس گفت: باغداران، زارعین، زنبورداران، دامداران، پرورش دهندگان کرم ابریشم، گلخانه داران، پرورش دهندگان قارچ خوراکی، مرتع داران، تولید کنندگان آبزیان، کارخانه داران صنایع کشاورزی، پرورش دهندگان گل و کمباین داران جزو بهره برداران بخش کشاورزی محسوب می شوند.

کد خبر 1495887

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha