ایرج حیدریان در گفتگو با خبرنگار مهر، مشخص کردن حد حریم و بستر به منظور حفظ و حراست از انفال و بهره برداری بهینه از رودخانه ها را از اهداف دیگر این طرح ها برشمرد.
وی اظهار داشت: دیواره سازی، لایروبی و ساماندهی و دیوار سازی رودخانه های حوضه قره سو، اترک، نکارود، خلیج گرگان و گرگانرود از جمله اقدامات اجرای مهندسی رود خانه های گلستان است.
وی تاکید کرد: رپرگزاری رودخانه های استان، شناسایی و رفع تجاوز به حریم رودخانه ها نیز از دیگر اقدامات مذکور است.
حیدریان گفت: با پایان یافتن بخشی از مطالعات مهندسی رودخانه ها ی استان، بخشی از عملیات اجرایی مهندسی رود خانه ها در برنامه پنجم توسعه کشور که در سال جاری شروع شده است تا سال 1394 ادامه خواهد داشت.
وی بیان داشت: محل اجرای پروژه های مهندسی رودخانه های گلستان در شهرستانهای گرگان، گنبد، علی آباد کتول، کردکوی، کلاله، مراوه تپه، بندر گز، گالیکش، آق قلا، گمیشان، ترکمن، مینودشت، آزادشهر و رامیان است.
42 رودخانه در گلستان جریان دارد.
نظر شما