به گزارش خبرنگار مهر، سردار سید حسامالدین هاشمی بعدازظهر جمعه در یادواره 57 تن از شهدای شهید محله آمل گفت: سلامت همیشه در صحنه ایران اسلامی در صحنه های حساس انقلاب به خوبی توطئه های شوم منافقان داخلی و خارجی را دفع کرده که حماسه 9 دی ملت با بصیرت و شعور ایران اسلامی از نمونه های بارز آن بوده است.
وی با یادآوری اینکه حماسه نهم سال 88 یک براندازی بوده و همه تلاش منافقان داخلی این بود انتخابات موفق و بینظیر ریاست جمهوری را رنگ دیگری به آن بدهند، افزود: منافقان داخلی با پشتیبانی استکبار جهانی در خارج مسئله براندازی مخملی را مطرح کردند و در روزعاشورا به ساحت مقدس امام حسین(ع) هتاکی کردند.
رئیس دفتر عمومی حفاظت و اطلاعات فرمانده کل قوا تصریح کرد: مردم با بصیرت و همیشه در صحنه ایران اسلامی با حضور حماسه و تاریخی خود چنان پاسخ کوبنده ای به منافقان داخلی و خارجی دادند که تاریخ این نفرت ملت ایران را از این هتاکان از یاد نخواهد برد.
هاشمی با بیان اینکه، دشمن هر وقت تصوری از ضعف در بخشی ازکشور به خود دید با براندازی های داخلی خود فتنه های شوم خود را پیدا خواهد کرد، گفت: تهدیدهای فتنه انگیزهای داخلی و خارج از کشور دشمنان نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران از 33 سال قبل تاکنون و پیش ازپیروزی انقلاب بوده و به حول و قوه الهی و هوشیار مردم و مسئولان توطئه های آنان در نطفه باقی ماند.
وی بازگو کردن درست اتفاقات رخ داده در کشور از جمله حوادث گنبد، مهاباد، آمل، طبس و هشت سال دفاع مقدس و دهها حوادث ریز ودرشت که منافقان در به وجود آمدن آنها نقش داشتند برای جوانان و نسل کنونی کشور را بسیار حایزاهمیت خواند .
وی تاکید کرد: همه جوانان ایرانی که در رخدادهای دهه های گذشته حضور نداشتند باید از وقایع تاریخی گذشته کشور مطلع باشند.
رئیس دفتر عمومی حفاظت و اطلاعات فرمانده کل قوا ادامه داد: همه آحاد ملت به خصوص نسل جوان باید بداند که اقدام منافقان برای چه اهدافی در کشور طرح ریزی شده و بدانند این شیطان صفتان چه برسد ملت ایران آوردند.
هاشمی با تاکید بر اینکه دشمن، دشمن است و منتظر فرصت برای عملیاتی کردن نقشه های شوم خود است، تصریح کرد: عملیاتهای خرابکارانه دشمنان نظام از اول انقلاب تاکنون به صورت افزایشی بوده و آنچه طی این مدت آنان را ناکام گذاشته دانایی و آگاهی همراه با بصیرت جوانان و ملت ایران بوده است.
نظر شما