به گزارش خبرنگار مهر، محمدحسین صفارهرندی پیش از خطبههای نمازجمعه این هفته تهران،طی سخنانی با مقایسه راهپیمایی سال 1388 با راهپیمایی سال 1357 گفت: طی سالهای پس از انقلاب، حماسه 9 دی، هم به لحاظ کمیت و هم به لحاظ کیفیت بالاتر از راهپیمایی عاشورای سال 57 بوده است.
وی با اشاره به تلاش نیروی انتظامی برای برقراری امنیت در روز عاشورای قبل از نهم دی گفت: اگر مساعدت مردم نبود، نیروی انتظامی هم از پس آن حوادث برنمیآمدند.
وزیر سابق فرهنگ و ارشاد اسلامی به راهپیمایی روز تاسوعا و عاشورای سال 57 اشاره کرد و گفت: در آن زمان، افراد با گرایشهای مختلف حضور داشتند اما عظمت 9 دی به این بود که اگرچه به لحاظ کمیت میتواند مشابه آن زمان باشد اما به لحاظ کیفیت، تفاوت بسیاری دارد زیرا در 9 دی مردم به لحاظ اعتقادی یگانه بوده و همه دل در گرو محبت امام حسین(ع) داشتند.
صفار هرندی ضمن اعلام اینکه "9 دی پایان کار فتنه را رقم زد تاکید کرد: پس از 9 دی بود که ، وزیر دفاع انگلیس گفت تظاهرات مردم در ایران برای اعلام برائت از ضد انقلاب ، آمریکا و اسرائیل بود و باید به دنبال راه دیگری برای ایران باشیم.
وی تحریمها و محاصره اقتصادی را را محصول نتیجه نگرفتن از فتنه های گوناگون دانست و گفت: ترور شخصیتهای علمی کشور تشدید تحریمها و تهدیدها پرده های دیگر این اتفاق است اما اکنون به لطف خداوند همه آن تهدیدها و تحریم ها رنگ باخته است.
مشاور فرمانده کل سپاه در ادامه سخنانش به تحلیل رفتاری دشمنان انقلاب پرداخته و گفت: : این جریان معتقد است که تغییر در ایران باید به دست کسانی صورت بگیرد که در کشور به عنوان جریان خواص شناخته میشوند نه به دست جریانات ضد انقلاب و سربازان آمریکایی .
صفار هرندی افزود: به اعتقاد آنها برای تغییر در ایران باید از جریان میانجی استفاده شود و میانجی حلقه ربطی منافق است که اراده جریانات ضدانقلابی بیرونی را در داخل کشور سامان داده و مردم را به توهم اشتباه بیندازد.
وی ادامه داد: نقش میانجی را در دو گروه میتوان تعریف کرد؛ یکی نهضت آزادی و دیگری پیروان مکتب سروش و حلقه معروف به نام کیان .
وزیر پیشین فرهنگ و ارشاد اسلامی همچنین گفت: هم اینها به نیابت از آمریکا در دوره اصلاحات کشور را به آشوب کشیدند و در فتنه 88 نیز ردپای آنها دیده میشود.
وی با طرح این سوال که چرا افرادی که قبلا مورد اعتماد بودند دیگر امروز از ما به حساب نمی آیند گفت :عده ای از این دسته افراد از ابتدای امر که به انقلاب پیوستند، رگههایی از اعوجاج فکری داشتند اما با این وجود با انقلاب همراهی کردند.
صفار هرندی ادامه داد:دسته دیگر پس از رحلت امام(ره) خیال کردند که از قافله دنیا جا ماندهاند و با خود میگفتند ما بودیم که در دوره جنگ جنگیدیم و فداکاری کردیم و با همین نگاه آمدند و مادیگرا شدند.
وی افزود: افرادی هم پس از جنگ مردم را تجملگرایی و رفاهطلبی ترغیب کردند و این سرآغاز ورودشان به سمت دنیا شد تا ثروتهای بادآوردهای را برای خود جمع کنند.
صفار هرندی همچنین گفت: برخی نیز هیچ کدام از مشخصات بالا را نداشتند و حتی مدیر خانه خود باشند و این افراد در واقع سقوط کردگانی بودند که در ماجرای فتنه 88 نیز سکوت کردند و هر حرفی که میزدند، میدیدند که به خودشان برمیگردد.
وی در پایان با اشاره به رای دهندگان به کاندیدای پیروز نشده انتخابات ریاست جمهوری دهم گفت: اتفاقاتی که در فتنه 88 رخ داد برای بسیاری از آن 13 میلیون نفری نیز سخت بود و بدین ترتیب به تدریج سکوت خود را شکستند ومواضع قبلی خود را اصلاح کردند.
وی در پایان با اشاره به رای دهندگان به کاندیدای پیروز نشده انتخابات ریاست جمهوری دهم گفت: اتفاقاتی که در فتنه 88 رخ داد برای بسیاری از آن 13 میلیون نفری نیز سخت بود و بدین ترتیب به تدریج سکوت خود را شکستند ومواضع قبلی خود را اصلاح کردند.
نظر شما