پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۱ دی ۱۳۹۰، ۹:۲۷

نصرآبادی:

طرح شبکه علمی دانشگاه ها در قزوین راه اندازی می شود

طرح شبکه علمی دانشگاه ها در قزوین راه اندازی می شود

قزوین - خبرگزاری مهر: مدیرکل دفتر فناوری اطلاعات استانداری گفت: طرح شبکه علمی دانشگاهها و مراکز علمی در سطح استان قزوین راه اندازی و اجرا می شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، محمدرضا نصرآبادی در سومین جلسه کارگروه تخصصی پژوهش، فناوری و تحول اداری اظهارداشت: در حال حاضر 54 مرکز دانشگاهی در استان قزوین فعالیت دارند که با راه اندازی و استقرار این شبکه تمامی اطلاعات و یافته های علمی این دانشگاهها و کتابخانه های الکترونیک و نتایج پژوهش در این مراکز به یکدیگر متصل شده و قابل دسترسی است.
 
وی با اشاره به راه اندازی سامانه الکترونیکی قبض در استان افزود: آئین نامه داخلی گروه تخصصی فناوری اطلاعات مورد تصویب قرار گرفته و یکی از موضوعات مطرح در این کارگروه بررسی طرح خودداری بانک ها از پذیرش دستی قبوض است.
 
مدیرکل دفتر فناوری اطلاعات تصریح کرد: در حال حاضر 40 درصد از قبوض خانوارها به شکل الکترونیکی پرداخت می شود که برای توسعه و ترویج این طرح باید اقدام به برنامه ریزی و فرهنگ سازی کرد.
 
وی یادآور شد: نپذیرفتن قبوض مردم در بانک ها پس از بحث و بررسی در نهایت باید در کارگروه پژوهش، فناوری و تحول اداری و همچنین شورای برنامه ریزی و توسعه استان تصویب شود که در نهایت اجرای این امر به ترویج فرهنگ استفاده از فناوری اطلاعات و توسعه دولت الکترونیک خواهد شد.
کد خبر 1497864

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha