پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۱۱ دی ۱۳۹۰، ۱۱:۴۰

رمضانی در گفتگو با مهر:

سریال نوروزی شبکه دوم وارد پیش‌تولید شد

سریال نوروزی شبکه دوم وارد پیش‌تولید شد

غلامرضا رمضانی از آغاز پیش‌تولید مجموعه تلویزیونی "سیر و سکه" برای پخش در نوروز 91 از شبکه دوم سیما خبر داد.

غلامرضا رمضانی با بیان این مطلب به خبرنگار مهر گفت: نگارش فیلمنامه سریال "سیر و سرکه" به تهیه‌کنندگی شهرام زاهدی فر این روزها توسط مجتبی خوش دامن بر اساس طرحی از من در حال انجام است و تاکنون هفت قسمت از این سریال 15 قسمتی نوشته شده است.

وی افزود: بر اساس تعداد قسمت‌های نوشته شده به زودی با بازیگران وارد مذاکره می‌شویم و البته تعدادی بازیگر بومی نیز در سریال حضور خواهند داشت. چرا که بخشی از سریال در لوکیشن‌های خارج از تهران و روستایی حواشی فراهان اراک می‌گذرد که اکنون مشغول بازبینی آن هستیم.

این نویسنده و کارگردان ادامه داد: تصور می‌کنم تصویربرداری تا 10 روز آینده آغاز شود و امیدوارم با پیشبرد کارها سریال تا عید نوروز به پایان برسد.

غلامرضا رمضانی از فیلمسازان باسابقه حوزه کودک و نوجوان است که ساخت فیلم‌های سینمایی "همبازی"،  "حیات"، "قفلساز" و "سبز کوچک" را در کارنامه دارد.

کد خبر 1498069

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha