پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۱۱ دی ۱۳۹۰، ۱۶:۵۷

تاکسیهای شهری قدس به کپسول اطفای حریق مجهز می شوند

تاکسیهای شهری قدس به کپسول اطفای حریق مجهز می شوند

قدس - خبرگزاری مهر: مدیرعامل سازمان تاکسیرانی شهرداری قدس از تجهیز تاکسی های این شهرستان به کپسول اطفای حریق خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، اصغر قامتی از تجهیز  تاکسی های این شهرستان به کپسول آتش نشانی خبر داد و اظهار داشت: این اقدام با هدف ایمنی شدن تاکسی ها و از اقدامات پیشگیرانه این سازمان  محسوب می شود که طبق آن مقرر شده است که تا پایان سال جاری تمام تاکسی های این شهرستان به کپسول آتش نشانی تجهیز شوند.

 وی در خصوص اقدامات آموزشی این سازمان افزود: در حال حاضر دوره های آموزشی اطفای حریق مخصوص رانندگان در حال برگزاری است.
 
این مسئول عنوان کرد: در برگزاری این دوره ها به صورت هفتگی تعداد کثیری از رانندگان شرکت می کنند و با مسائل ایمنی و پیشگیرانه در مواقع بروز خطرات احتمالی آشنا خواهند شد.
 
قامتی یادآور شد: رانندگان می توانند این کپسولها را به صورت اقساطی از تعاونی مصرف سازمان تاکسیرانی شهرداری قدس  خریداری کنند.
کد خبر 1498576

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha