پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۲ دی ۱۳۹۰، ۱۵:۵۶

شیخ الملوکی خواستار شد:

اتاق بازرگانی بازار فروش تجهیزات مدارس را در خارج فراهم کند

اتاق بازرگانی بازار فروش تجهیزات مدارس را در خارج فراهم کند

ساری - خبرگزاری مهر: مدیر کارخانه تجهیزات مدارس ایران، حمایت اتاق بازرگانی و صنایع و معادن مازندران را برای تأمین بازار فروش در خارج از کشور خواستار شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، محسن شیخ الملوکی در نشست هیئت رئیسه اتاق بازرگانی و صنایع ومعادن مازندران با بیان اینکه شرکت تجهیزات مدارس ایران با حدود 450 پرسنل در بخش های تولید و پشتیبانی در ساری مستقر است، گفت: این شرکت از سال 83 تاکنون به صورت خصوصی اداره می شود.

وی افزود: این کارخانه با 57 هزارمتر مربع فضای بخش تولید، دارای خطوط فلزکاری ، رنگ رباتیک نقاشی فلز، مونتاژ و کاموایر، تعمیرات عمومی، خط چاپ UV ماشین آلات و دایکاست رباتیک و تزریق پلاستیک CNC است.

شیخ الملوکی با اشاره به اینکه 230 نوع محصول در قالب مبلمان اداری و کلاس مراکز آموزشی در این کارخانه تولید می شود، ظرفیت تولید کارخانه تجهیزات مدارس ایران را روزانه هفت هزار محصول اعلام کرد.

وی ادامه داد: کارخانه تجهیزات مدارس ایران با ظرفیت تولید سالانه یک میلیون و 200 هزار محصول از لحاظ تیراژ ، تنوع و کیفیت رتبه نخست کشور را در تولید مبلمان اداری داشته و شرکت بعد از آن با تولید سالانه 80 هزار محصول در جایگاه دوم قرار دارد.

شیخ الملوکی با بیان اینکه کارخانه تجهیزات مدارس ایران تمامی مبلمان مدارس مازندران و کشور را تولید می کند، تصریح کرد: محصولات این کارخانه به دبی، انگلستان، تاجیکستان و عراق صادر شده است.

غلامرضا عشریه، رئیس اتاق بازرگانی و صنایع و معادن مازندران گفت: اتاق از واحدهای تولیدی اشتغالزای استان حمایت می کند.
 

کد خبر 1499030

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha