پیام‌نما

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ وَمَنْ تَابَ مَعَكَ وَلَا تَطْغَوْا إِنَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ * * * پس همان گونه که فرمان یافته ای ایستادگی کن؛ و نیز آنان که همراهت به سوی خدا روی آورده اند [ایستادگی کنند] و سرکشی مکنید که او به آنچه انجام می دهید، بیناست. * * * پايدارى كن آن‌چنان ‌كه خدا / داد فرمان ترا و تائب را

۱۲ دی ۱۳۹۰، ۱۳:۰۰

در فرهنگسرای فردوس/

کاظم چلیپا تجلیل می‌شود

کاظم چلیپا تجلیل می‌شود

مدیریت فرهنگی هنری منطقه 5 شهر تهران در مراسمی از سه دهه فعالیت هنری استاد کاظم چلیپا در هنر نقاشی تجلیل می‌کند.

به گزارش خبرنگار مهر، مراسم تجلیل از کاظم چلیپا با عنوان "تصویرگر عشاق"پنج شنبه 15 دی ماه ساعت 17 در فرهنگسرای فردوس برگزار می‌شود.

در این مراسم کاظم چلیپا به خاطر سه دهه فعالیت در هنر نقاشی حماسی ایران و هنر نقاشی قهوه خانه‌ای و عاشورایی تجلیل می‌شود.
 
چلیپا از نوجوانی و به ترغیب پدر بزرگوارش حسن اسماعیل‌زاده به هنر نقاشی روی آورده و این هنر را به صورت آکادمیک آموخت و سه دهه به تولید آثار ماندگار حماسی و عاشورایی همت گمارد.
 
چلیپا دبیری بخش نقاشی اولین دوره جشنواره هنرهای تجسمی فجر را نیز بر عهده دارد. از جمله آثارمکتوب این هنرمند می‌توان به کتاب‌های "هیزم" و " حسن اسماعیل‌زاده نقاش مکتب قهوه‌خانه‌ای" اشاره کرد.
 
در این برنامه میهمانانی چون امیر خوراکیان؛‌ رییس سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران، مجید سرسنگی؛ مدیرعامل خانه هنرمندان، مرتضی گودرزی دیباج؛ رییس هنرهای تجسمی حوزه هنری، محمود شالویی؛ رییس مرکز هنرهای تجسمی وزارت ارشاد، ناصر پلنگی، حبیب صادقی و مصطفی گودرزی از اساتید نقاشی معاصر و حسام الدین سراج (خواننده) حضور خواهند داشت.
کد خبر 1499244

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha