پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۲ دی ۱۳۹۰، ۱۴:۴۹

درویش خضری:

37 درصد اعتبارات شهرستان فیروزکوه به بخش کشاورزی اختصاص یافت

37 درصد اعتبارات شهرستان فیروزکوه به بخش کشاورزی اختصاص یافت

فیروزکوه - خبرگزاری مهر: مدیر جهاد کشاورزی شهرستان فیروزکوه از اختصاص 37 درصدی اعتبارات این شهرستان به بخش کشاورزی خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، روح ‏الله درویش خضری افزود: در جلسه‏ای که به طور مشترک با مسئولان استان تهران در کمیته برنامه ‏ریزی شهرستان فیروزکوه برگزار شد، 37 درصد از کل اعتبارات شهرستان که بالغ بر 10 میلیارد تومان است، به بخش کشاورزی فیروزکوه اختصاص یافت.

تأمین اعتبارات منجر به افزایش راندمان‏ تولید می شود

وی بیان کرد: اگر اعتبارات بخش کشاورزی به طور کامل تأمین شود، افزایش راندمان‏ تولید در واحد سطح، بهینه سازی مصرف آب، افزایش اراضی و سطح زیرکشت محصولات کشاورزی را در سطح شهرستان فیروزکوه شاهد خواهیم بود.

این مسئول ادامه داد: شاخصهایی که در نظر گرفته شده، اعم از افزایش تولیدات دامی، گوشت قرمز و شیر، انتقال و بهینه سازی مصرف آب، آبیاری تحت فشار و در بخش آبخیزداری و بهداشت دام، کنترل دام و مراتع موجود در بخش کشاورزی و منابع طبیعی بوده و این تحول عظیم برای نخستین بار در شهرستان اتفاق افتاده است.

وی گفت: شهرستان فیروزکوه در بحث آبیاری تا 300 کیلومتر ظرفیت دارد که بر روی آن کار شود و تا امروز تنها در 85 کیلومتر کار شده و فضای کار همواره وجود دارد.

وجود ظرفیت آبیاری تحت فشار در یکهزار و 700 هکتار از اراضی فیروزکوه

درویش خضری افزود: در بخش آبیاری تحت فشار تا به حال در یکهزار و 270 هکتار اراضی کشاورزی کار شده و یکهزار و 700 هکتار دیگر ظرفیت وجود دارد.

وی عنوان کرد: برای ایجاد جاده بین مزارع، افزایش تولیدات دامی و ایجاد مجتمعهای تولیدی قارچ هم ظرفیتهای لازم برای اشتغالزایی مستقیم و غیرمستقیم و بهره ‏برداریهای دیگر وجود دارد.

کد خبر 1499307

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha