به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا جانبازی بعد از ظهر دوشنبه در جلسه ستاد ساماندهی متکدیان استان با اشاره به اینکه تکدی گری یک معضل اجتماعی است، افزود: رفع مشکلات مربوط به آسیبهای اجتماعی نیازمند برنامه ریزی منسجم و اصولی بوده و همکاری مجدانه کلیه دستگاههای اجرایی را طلب می کند.
وی با بیان اینکه تکدی گری در مازندران به دلیل وجود جمعیت شناور از جمله مشکلات اساسی است افزود: با توجه به اینکه مازندران قطب گردشگریبوده ضروری است به صورت زیر بنایی و مبنایی با این پدیده برخورد شود.
جانبازی با اعلام اینکه مسئولیتساماندهی متکدیان به استناد پیش نویس آیین نامه پیشنهادی ستاد ملی ساماندهی به عهده شهرداری ها است، یادآور شد: شهرداری ها باید از محل درآمدهای خود اعتباری را به این امر اختصاص دهند.
وی بر لزوم توانمند سازی و مهارت آموزی قشرهای آسیب پذیر به ویژه متکدیان تاکید کرد و افزود: اداره کل فنی و حرفه ای مازندران باید در قالب یک برنامه مدون اقدام کند.
جانبازی، اطلاع رسانی به موقع و فرهنگ سازی در حوزه آسیب های اجتماعی را ابزاری موثر و کارآمد دانست و با تقدیر از مساعی خبرنگاران خواستار تداوم حضور اصحاب رسانه در جلسات و برنامه های این حوزه به ویژه بحث ساماندهی متکدیان شد.
وی از اجرای طرح ساماندهی متکدیان شهرستان ساری خبر داد و گفت: در این طرح، 54 نفر از متکدیان ساماندهی شدند که از این تعداد 30 نفر زن و 24 نفر مرد هستند.
مدیر کل امور اجتماعی استانداری مازندران بیان داشت: از تعداد فوق، 18 نفر تحت پوشش کمیته امداد امام ( ره )، 9 نفر تحت پوشش بهزیستی و مابقی تحت پوشش سایر دستگاهها قرار گرفتند.
نظر شما