به گزارش خبرنگار مهر، سی و دومین دوره رقابت های قهرمانی بدمینتون کشور که از روز جمعه با حضور 23 تیم از استانهای کشور در سالن ورزشی شهید رجایی قزوین آغاز شده بود عصر دوشنبه با معرفی تیمها و نفرات برتر به کار خود پایان داد.
در این رقابتها که برای انتخاب تیم بزرگسالان کشور برگزار شد تیم بدمینتون تهران در مسابقه نهایی این رقابت ها با نتیجه سه بر صفر زنجان را از پیش رو برداشت و عنوان قهرمانی را از آن خود کرد و زنجان در سکوی دوم ایستاد.
در این بخش تیم های کرمانشاه و گیلان نیز به طور مشترک در جای سوم قرار گرفتند.
در قسمت انفرادی این رقابتها محمدرضا خردمندی از استان گیلان عنوان قهرمانی را کسب کرد، علی شاه حسینی از تهران در رده دوم جای گرفت و غلامرضا باقری و سروش اسکندری هر دو از استان زنجان به طور مشترک به مقام سوم رسیدند.
در قسمت دو نفره این مسابقات تیم اصفهان با ورزشکاران خود شهرام و امید کرمی توانست قهرمانی را از آن خود کند.
همچنین تیم دو نفره جلال اسکندری و سینا بیات از زنجان در مکان دوم قرار گرفت و سروش کوهستانی و سینا دارین و اشکان فصاحتی و عرفان شاه حسینی نیز هر دو از تهران در رده سوم جای گرفتند.
در پایان این رقابت ها در مراسم اختتامیه با حضور محمدرضا پوریا رئیس فدراسیون بدمینتون کشور و اکبر محمودی مدیرکل ورزش و جوانان استان قزوین مدال ها و جوایز تیمها و نفرات برتر اهداء شد.
نفرات راه یافته به دور یک چهارم نهایی در بخش انفرادی و و نفرات رده های اول تا سوم بخش دونفره این رقابت ها به اردوی تیم ملی بدمینتون دعوت شده و در رقابت های بین المللی فجر شرکت خواهند کرد.
رقابت های انفرادی و دوه نفره (دوبل) مسابقات بدمینتون قهرمانی کشور که حکم انتخابی تیم ملی را دارد به ترتیب با شرکت 76 بدمینتون باز و 40 ورزشکار برگزار شد.
نظر شما