به گزارش خبرگزاری مهر، مراسم اولین جشنواره شهروند برگزیده با حضور مقامات سیاسی و اجرایی استان، فرهادی استاندار البرز، ایران نژاد فرماندار کرج، آقازاده شهردار و دادگو رئیس شورای شهر کرج و سردار اکبرشاهی فرمانده انتظامی استان البرز در سالن شهید بهشتی ستاد فرماندهی انتظامی استان البرز برگزار شد.
سرهنگ یارندی معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی استان البرز با قدردانی از همکاری کلیه اعضاء شرکت کننده درمراسم بویژه خانواده شهداء و بسیجیان که در تعامل و برقراری نظم و امنیت اجتماعی و گسترش روحیه ایثارگری تلاش دارند تشکر و قدرانی کرده و به ارائه گزارش کوتاه از فعالیت های چند ماهه معاونت اجتماعی در خصوص برگزاری جشنواره شهروند برگزیده، اهداف و ضرورتهای برگزاری و شاخص های انتخاب افراد، همچنین نقش و جایگاه تعامل و ارتباط بین نیروی انتظامی و مردم پرداخت.
سردار اکبر شاهی فرمانده انتظامی استان البرز در مراسم برگزاری جشنواره شهروند برگزیده با تاکید بر رویکرد جامعه محوری در تمامی برنامه های پلیس گفت: تمام ابعاد اجتماعی، فرهنگی و علمی در حوزه های مدیریتی مد نظر گرفته می شود.
فرمانده انتظامی استان البرز نیز در ادامه مراسم با اشاره به توان و پتانسیل اتاق فکر و اساتید دانشگاه در اجرای امور انتظامی بر اساس پایه های علمی به نقش خانواده شهدا که هنوز در راه سربلندی کشور ایستاده اند و خود را سربازی برای نظام می دانند تاکید کرد.
وی افزود: انتخاب شهروند برگزیده نمونه بارزی از رویکرد جامعه محوری در برنامه های پلیس است و این انتخاب نشان دهنده تعامل مثبت وایجاد ارتباط موثر و مفید بین پلیس و مردم در استان است و افرادی که در این جشنواره به عنوان شهروند برگزیده انتخاب شده اند در امنیت اجتماعی نقش موثری داشته و پلیس وظیفه خود می داند از آنها تقدیر وتشکر کند.
مهندس فرهادی استاندار البرز در ادامه با تشکر از برگزاری چنین مراسم با شکوهی به تعامل پلیس با مردم اشاره کرد و اظهار داشت: بزرگترین سرمایه برای مسئولان یک جامعه حمایت و پشتوانه مردمی است و برگزاری جشنواره شهروند برگزیده نمونه ای از همین مشارکت فعال است.
سردار اکبرشاهی فرمانده انتظامی استان البرز به 39 نفر به عنوان برگزیدگان نخستین جشنواره شهروند برگزیده هدایایی به رسم یادبود اهداء کرد که در بخش رسانه ها منصورجمشیدی و بابک الحاقی مدیران شبکه خبری کرج و البرز انتخاب شده بودند.
نظر شما