پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۱۳ دی ۱۳۹۰، ۹:۲۸

سازمان دارالقرآن انجام می‌دهد/

حمایت از تشکلهای قرآنی مردمی/ صدور 150 مجوز قطعی تشکل قرآنی

حمایت از تشکلهای قرآنی مردمی/ صدور 150 مجوز قطعی تشکل قرآنی

سازمان دارالقرآن الکریم وابسته به سازمان تبلیغات اسلامی از ابتدای سال تا کنون 150 مجوز قطعی برای مؤسسات قرآنی مردمی صادر کرده است، این مؤسسات طی چند مرحله به مجوز قطعی دست یافته و از حمایتهای سازمان برخوردار می‌شوند .

به گزارش خبرگزاری مهر، حمایت‌های سازمان دارالقرآن‌الکریم از تشکل‌های قرآنی مردمی در قالب سه محور است: اعطای هدیه 500 هزار تومانی به مؤسساتی که رسماً تأسیس آنها در مرجع ثبت شرکت‌ها اعلام می‌شود. حمایت برنامه‌ای شامل واگذاری طرح و برنامه‌های آموزشی، پژوهشی و تبلیغی و ترویجی در طول سال و حمایت از طرح و برنامه‌های ویژه و ملی مؤسسات بر اساس ضوابط و آیین‌نامه‌های تعیین‌شده.

همچنین در خصوص چگونگی نظارت سازمان دارالقرآن بر مؤسسات قرآنی مردمی اینگونه بیان شده است که یا نظارت استانی است که توسط مسئول دارالقرآن‌ استان و کارشناسان امور قرآنی شهرستان‌ها صورت می‌پذیرد و یا نظارت متمرکز بوده که توسط بازرسان سازمان دارالقرآن‌الکریم در طول سال به عمل می‌آید.

حوزه و گستره عملیات، ساختار و تشکیلات، کیفیت و کمیت، خدمات و سطح آثار و محصولات مؤسسات از جمله معیارهای ارزیابی مؤسسات است.

براساس آیین‌نامه‌ جدید، تمام مؤسسات قرآنی مردمی تحت نظارت سازمان تبلیغات اسلامی طی نیمه سال آینده حسب معیارها و شاخص‌های تعریف شده در سه سطح دسته‌بندی و تعاملات بعدی بر اساس سطح فعالیت مؤسسات صورت خواهد پذیرفت.

بر اساس آمارهای موجود، این سازمان از ابتدای سال تا کنون بالغ بر 900 درخواست در خصوص صدور مجوز تأسیس مؤسسات قرآنی مردمی را مورد بررسی قرار داده و با صدور 234 مجوز موقت، 150 مجوز قطعی و 169 مورد پروانه فعالیت موافقت کرده است.

کد خبر 1499871

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha