پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۳ دی ۱۳۹۰، ۱۶:۵۰

آمادگی آذربایجان شرقی برای عرضه 200 هزار تن سیب به سایر استانها

آمادگی آذربایجان شرقی برای عرضه 200 هزار تن سیب به سایر استانها

تبریز - خبرگزاری مهر: معاون بازرگانی داخلی سازمان بازرگانی آذربایجان شرقی از آمادگی این استان برای عرضه 200 هزار تن سیب به سایر استانها کشور به منظور تنظیم بازار نوروز 91 خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، تراب حسنی گفت: تولید سیب مرغوب در آذربایجان شرقی در سال 90 رقمی بالغ بر 350 هزار تن بوده که از این مقدار هزارو 500  تن برای مصرف استانی بوده و مازاد  تولید در حدود200 هزار تن برای عرضه تنظیم بازار شب عید کشور آماده فروش به سایر استانها است.

وی با اشاره به آغاز اقدامات استان آذربایجان شرقی در خصوص استقبال از نوروز 91 اظهارداشت: همانند سالهای گذشته از چند ماه قبل با برنامه ریزی های صورت گرفته به استقبال نوروز خواهیم رفت و با تدابیر اتخاذ شده در معاونت بازرگانی داخلی و معاونت بازرسی و نظارت امیدواریم هستیم بازار استان با وفور کالا و ثبات قیمت سال نو را آغاز کند.

به گفته حسنی، برپایی نمایشگاه فروش بهاره همزمان در تمامی شهرستانها با قیمت 20 درصد زیر قیمت بازار، برگزاری فروش های فوق العاده از سوی اصناف در سطح بازار های مصرف در رسته های مختلف صنفی، برگزاری طرح ویژه نظارت و بازرسی نوروز 91 و توزیع برخی از کالاهای همانند روغن و برنج در روز های انتهایی سال 90 از جمله تدابیر اتخاذ شده جهت تنظیم بازار نوروز 91 است.

کد خبر 1500552

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha