به گزارش خبرگزاری مهر به نقل پایگاه العوامیه، جمعیت توسعه و تغییر مخالف آل سعود با صدور بیانیه ای اعلام کرد: جهانیان یاوه گویی های مسئولان وزارت کشور و دروغهای آنها درباره تظاهرات کنندگان را شاهد بودند.
در این بیانیه آمده است : ما از مردم شریف منطقه الشرقیه می خواهیم که در تظاهرات زلزله مردمی در واکنش به این یاوه گویی ها مشارکت داشته باشند.
جمعیت فوق بیان کرد: تظاهرات از روز نخست در مناطق شرقی عربستان مسالمت آمیز بوده است و خواسته های آنها آزادی زندانیان و خروج از بحرین بوده است.
در این بیانه ذکر شده است : نیروهای امنیتی سعودی تظاهرات مسالمت آمیز مردمی را با گلوله پاسخ دادند و علاوه بر شهید و زخمی کردن جمعی از آنها، بسیاری را بازداشت کردند.
جمعیت توسعه و تغییر بیان کرد: مدتی است که برخورد مقامات با مردم شرق به گونه ای است که گویا مردم عربستان نیستند، اما مردم تا احقاق کلیه حقوق خود ساکت نخواهیم ماند.
در این بیانیه آمده است : حضور در تظاهرات زلزله مردمی در جمعه آینده تاکیدی بر خواسته هاست، ای آزادگان ما در غنی ترین منطقه دنیا زندگی می کنیم و تحرکات در این منطقه برای همه مهم است.
بیانیه فوق ذکر کرد: ما خواستار احقاق حقوق کامل شهروندی و پارلمان منتخب مردمی با اختیارات گسترده هستیم.
شایان ذکر است روز دوشنبه دوازدهم دی، سخنگوی وزارت کشور عربستان فهرست جدید 23 فرد تحت پیگرد به خاطر مسائل امنیتی را اعلام کرد.
وی با متهم کردن انقلابیون منطقه شرق عربستان به ایجاد اغتشاش و آشوب برای توجیه سرکوب اعتراضات مردمی گفته بود : افراد تحت پیگرد به ایجاد آشوب و اغتشاش و از بین بردن اموال عمومی در منطقه الشرقیه(منطقه شیعی نشین که شاهد اعتراضات گسترده مردمی است) متهم هستند.
نظر شما