پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۴ دی ۱۳۹۰، ۱۲:۲۱

در حاشیه رزمایش "ولایت ۹۰"؛

واکنش خصمانه پنتاگون به سخنان سرلشگر صالحی/ اعزام ناوها ادامه دارد

واکنش خصمانه پنتاگون به سخنان سرلشگر صالحی/ اعزام ناوها ادامه دارد

وزارت دفاع آمریکا ( پنتاگون ) در واکنش به سخنان فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران در اظهاراتی تهدیدآمیز اعلام کرد همچنان به اعزام ناوهای آمریکایی به خلیج فارس ادامه می دهد.

به گزارش خبرگزاری مهر، "جرج لیتل" رئیس بخش مطبوعاتی پنتاگون در تماس با بخش اخبار سایت یاهو، به سخنان روز گذشته سرلشگر "عطاءالله صالحی" واکنش نشان داد.

سرلشگر صالحی در حاشیه رژه دریایی رزمایش "ولایت ۹۰" اعلام کرد ارتش آماده مقابله با هر گونه تهدیدی است. وی تاکید کرد که رزمایش اخیر ایران "پیامی برای دوستان و دشمنان" دارد.

صالحی افزود: در ابتدای رزمایش دیدیم که ناو هواپیمابر آمریکایی از خلیج ‌فارس خارج و با گذر از تنگه هرمز در دریای عمان مستقر شد. به آنها توصیه ،هشدار و تذکر می ‌دهیم که این ناو به منطقه سابق خود در خلیج فارس برنگردد، چرا که ما عادت نداریم تذکر را تکرار کنیم و فقط یک‌ بار تذکر می ‌دهیم."

لیتل در واکنش به این سخنان فرمانده ارتش جمهوری اسلامی ایران گفت : آرایش تجهیزات نظامی آمریکا در خلیج فارس همانند دهه های گذشته ادامه خواهد داشت.

رئیس بخش مطبوعاتی پنتاگون افزود : اعزام ناوهای آمریکایی به خلیج فارس بر اساس برنامه زمان بندی شده و بنا بر تعهدات ما در قبال امنیت و ثبات منطقه و در حمایت از عملیاتهای در حال انجام، صورت می گیرد.

لیتل گفت: عملیات ناوهای آمریکایی بر اساس کنوانسیون بین المللی دریایی انجام می شود. ما متعهد به حفاظت از آزادی دریایی که ازاصول مربوط به شکوفایی ورونق بین المللی است، هستیم واین یکی از دلایل اصلی است که ناوگان آمریکا به خلیج فارس اعزام می شود.

درهمین زمینه سخنگوی کاخ سفید در واکنش به عکس العمل ایران به تحریمهای جدید واشنگتن علیه تهران مدعی شد : اقدامات ایران نشان می دهد که این تحریمها جواب داده اند.

"جی کارنی" همچنین در واکنش به سخنان سرلشکرصالحی مدعی شد که هشدارجمهوری اسلامی نشانه ضعف است. سخنگوی کاخ سفید به خبرنگاران گفت : "این هشدار نمایانگر این واقعیت است که ایران در موضع ضعف قرار دارد."

کد خبر 1501031

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha