پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۱۴ دی ۱۳۹۰، ۱۴:۲۰

صالح طبری اعلام کرد:

1.7 میلیون مازنی تحت پوشش بیمه خدمات درمانی هستند

1.7 میلیون مازنی تحت پوشش بیمه خدمات درمانی هستند

رامسر - خبرگزاری مهر: مدیر کل بیمه خدمات درمانی مازندران گفت: یک میلیون و 700 هزار مازندرانی، زیر پوشش بیمه خدمات درمانی استان هستند.

به گزارش خبرگزاری مهر، یحیی صالح طبری در رامسر افزود: یک میلیون و 100هزار نفر از روستاییان مازندران بهره مند از بیمه خدمات درمانی روستایی هستند.

وی اظهار داشت: دولت حق سرانه کامل بیمه روستاییان را می پردازد.

صالح طبری، درباره افرادی که تحت پوشش هیچ نوع بیمه ای نیستند گفت: صندوقی به نام بیمه ایرانیان داریم که در این صندوق 50 درصد حق سرانه را دولت و 50 درصد باقی مانده را بیمه شده می پردازد که با تایید مراجع ذیصلاح حتی در سهم بیمه شده نیز تخفیف اعمال می شود.

وی گفت: ماهانه بین هشت تا 10 میلیارد تومان بابت هزینه درمان بیمه شدگان از سوی این اداره کل به موسسات طرف قرارداد پرداخت می شود.

مدیرکل بیمه خدمات درمانی مازندران، در خصوص حل مشکل بیمارستان احمد نژاد کتالم گفت: با مساعدت فرماندار و مسئولان این مشکل پیگیری تا رفع شود.

مازندران، سه میلیون و 60 هزار نفر جمعیت دارد.

کد خبر 1501296

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha