پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱۶ دی ۱۳۹۰، ۱۰:۰۸

صدرنشین لیگ برتر فوتسال در ساری متوقف شد

صدرنشین لیگ برتر فوتسال در ساری متوقف شد

ساری - خبرگزاری مهر: تیم راه ساری در هفته هجدهم مسابقات لیگ برتر فوتسال باشگاههای کشور شگفتی ساز شد و تیم صدرنشین گیتی پسند اصفهان را در خانه متوقف کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، در هفته هجدهم مسابقات فوتسال لیگ برتر کشور، تیم انتهای جدولی راه ساری شامگاه پنجشنبه در سالن ورزشی سید رسول حسینی این شهر، میزبان تیم پر ستاره و صدرنشین گیتی پسند اصفهان بود و در پایان حریف قدرتمند و مدعی خود را با نتیجه یک بر یک مساوی متوقف کرد.

تیم راه ساری، در این دیدار با حمایت پرشور تماشاچیان خودی به گل اول مسابقه رسید و دو تیم با این نتیجه به رختکن رفتند.

تیم گیتی پسند اصفهان، با بازیکنان سرشناس و نامی خود نیمه دوم را تهاجمی آغاز کرد و با ثمر رساندن گل تساوی، امتیاز را با میزبان خود تقسیم کرد.

گیتی پسند اصفهان، با این تساوی و 45 امتیاز صدرنشینی خود را حفظ کرد و راه ساری با کسب یک امتیاز این مسابقه با 12 امتیاز در مکان سیزدهم جدول چهارده تیمی این مسابقات قرار دارد.

مسابقات لیگ برتر فوتسال باشگاههای کشور، با حضور 14 تیم در حال برگزاری است.

کد خبر 1502292

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha