به گزارش خبرگزاری مهر، علی اکبر دلیران در نشستی که با حضور معاون توسعه تجارت خارجی، سفرای دو کشور ایران و اوگاندا و نمایندگان بخش خصوصی در سازمان صنعت و معدن و تجارت استان تهران در راستای بررسی مشکلات و موانع حضور در بازار کشور اوگاندا برگزار شد، افزود: بازرگانان و شرکتهای ایرانی می توانند در زمینه ایجاد مراکز فنی و حرفه ای با هدف تولید و عرضه کالا، ایجاد شرکتهای حمل و نقل جاده ای، توسعه صنایع بسته بندی کالا و کشاورزی در کشور اوگاندا فعالیت کنند.
اوگاندا در حال تبدیل شدن به یک کشور صادر کننده نفت است
وی با بیان اینکه این کشور با داشتن نفت در حال تبدیل شدن به یک کشور صادر کننده نفت است، گفت: ضروری است شرکتهای داخلی در زمینه های اکتشاف، استخراج و پالایش ذخایر نفتی نیز در این کشور فعال شوند.
دبیر دوم سفارت اوگاندا در ایران نیز در این نشست، توسعه صنایع بسته بندی، شیلات، دامپروری، خدمات نساجی، پوشاک، توریسم و کشاورزی را با توجه به کشت قهوه، چای، پنبه، توتون، غلات، دانه های روغنی، سبزیجات،میوه ها و محصولات باغی و گلکاری در این کشور، از برنامه ها و سرمایه گذاریهای موفق موفق است.
نظر شما