پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۱۷ دی ۱۳۹۰، ۱۳:۲۰

فرماندار همدان:

240 میلیون تومان زکات در همدان جمع آوری شد

240 میلیون تومان زکات در همدان جمع آوری شد

همدان - خبرگزاری مهر: فرماندار همدان از جمع آوری 240 میلیون تومان زکات در 9 ماه نخست سال جاری در همدان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، حسن قهرمانی مطلق در ستاد احیا زکات شهرستان همدان با اشاره به عملکرد این ستاد در سال جاری اظهار داشت: زکات جمع آوری شده در همدان نسبت به سال قبل 100درصد افزایش یافته است.

قهرمانی‌مطلق با اشاره به اینکه این مقدار، فقط بخشی را که به کمیته امداد امام خمینی (ره) پرداخت شده شامل می شود، گفت: برخی از مردم نیز زکات را مستقیما به فقرا و یا سایر مراکز از جمله دفتر مراجع تقلید پرداخت می کنند که باید مد نظر قرار گیرد.

پارسال 12 پروژه از محل اعتبارات زکات در همدان اجرا شد

فرماندار همدان یادآور شد: در سال گذشته 12 پروژه از محل اعتبارات زکات جمع آوری شده در همدان اجرا شد که 90 درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

قهرمانی مطلق ادامه داد: در سال جاری نیز 16 پروژه از محل اعتبارات زکات در این شهرستان در دست اجراست.

فرماندار همدان با بیان اینکه میزان جمع آوری زکات در هر شهرستان به هر اندازه که باشد به همان میزان نیز دولت برای اجرای طرح های عمرانی در روستاها اعتبار اختصاص خواهد داد، گفت: در صورت پرداخت کامل زکات تعیین شده برای هر روستا، علاوه بر کمک های دولت در اجرای طرح های عمرانی، اعتبار خاصی برای کمک به روستاها در نظر گرفته می شود.

وی با تاکید بر اینکه اگر زکات در جامعه پرداخت شود هیچ فقیری را در جامعه وجود نخواهد داشت، گفت: باید فرهنگ‌ سازی و اطلاع رسانی لازم برای احیا امر زکات در جامعه انجام شود.

معاون برنامه ریزی و عمرانی فرماندار همدان نیز گفت: با تاکید دولت از سال 84 احیا فریضه زکات در دستور کار قرار گرفته و به ازا رقمی که در روستا جمع آوری می شود یک برابر نیز دولت برای اجرای طرح های عمرانی کمک خواهد کرد.

کمیته های پنج گانه در ستاد احیا زکات شهرستان همدان فعال شد

محمد علی محمدی افزود: تشکیل کمیته های پنج گانه در ستاد احیا زکات شهرستان همدان و بهره گیری از توان تخصصی این کمیته ها کمک قابل توجهی به احیا این امر داشته است.

وی افزود: زکات جمع آوری شده در سال گذشته در همدان یک میلیارد ریال بوده که در سال جاری تاکنون دو میلیارد و 400 میلیون ریال زکات جمع آوری شده است.

محمدی اظهار داشت: از مجموع 16 طرح تعریف شده از محل جمع آوری زکات برای اجرا در سال جاری، 11 مورد آن طرح های فرهنگی و مذهبی شامل تعمیر و تجهیز مساجد و حسینیه ها و کانون های فرهنگی است.

کد خبر 1503182

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha