پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۷ دی ۱۳۹۰، ۱۴:۵۶

علیزاده خبر داد:

6 هزار دانش‌آموز خراسان شمالی به مناطق عملیاتی جنوب اعزام می شوند

6 هزار دانش‌آموز خراسان شمالی به مناطق عملیاتی جنوب اعزام می شوند

بجنورد - خبرگزاری مهر: فرمانده سپاه جوادالائمه (ع) خراسان شمالی گفت: در مرحله دوم اعزام دانش آموزان پایه دوم دبیرستان 6 هزار دانش‌آموز دختر در قالب کاروان های راهیان نور به مناطق جنگی اعزام می شوند.

به گزارش خبرگزاری مهر، سردار حسینعلی علیزاده اظهارداشت: 6 هزار دانش‌آموز دختر در قالب کاروان های راهیان نور از بهمن ماه امسال به مناطق جنگی جنوب اعزام می‌شوند.

وی اظهارداشت: اعزام دانش آموزان دختر حداکثر تا نیمه دوم اسفند ماه امسال انجام خواهد شد.

سردار علیزاده اردوهای راهیان نور را بهترین شیوه آشنایی جوانان با فرهنگ ایثار و شهادت و جنگ نرم دشمن و مقابله با هر گونه توطئه دشمن در حوزه جوانان عنوان کرد.

وی افزود: دانش آموزان و جوانان با حضور در یادمان های شهداء در واقع درس خودشناسی و خودیابی را از شهدا به یادگار می گیرند.

فرمانده سپاه جوادالائمه (ع) خراسان شمالی با بیان اینکه در سال جاری حدود 11 هزار نفر دانش آموز و فرهنگی از استان به مناطق عملیاتی جنوب اعزام می شوند، افزود: در مرحله اول اعزام، از نیمه دوم مهر ماه امسال، حدود 5 هزار دانش آموز پسر به همراه عوامل اجرایی به راهیان نور اعزام شدند.

وی با بیان اینکه اعزام دیگر اقشار جامعه در قالب کاروان های عمومی از نیمه دوم اسفند ماه سال جاری آغاز خواهد شد، افزود: پیش بینی شده که بیش از 9 هزار نفر از استان در قالب این کاروان ها به مناطق جنگی دفاع مقدس اعزام شوند.


 

کد خبر 1503374

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha