نصرالله پریچهره درگفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: قهرمانان و مدال آوران استانی و کشوری بزودی از مزایای حقوق ماهیانه بهره مند خواهند شد.
وی با اشاره به اینکه قهرمانان ورزشی، در برطرف کردن مشکلات مادی زندگی خود با مشکل مواجه اند افزود: انجام این اقدام گام مهم و موثری در جهت تامین رفاه و آسایش زندگی ورزشگاران خواهد بود.
پریچهره، از برگزاری جلساتی با مسئولان صندوق حمایت از قهرمانان کشور خبر داد و گفت: این امر سبب ترغیب و تشویق جوانان به امر ورزش به شکل حرفه ای خواهد شد.
مدیرکل ورزش و جوانان مازندران ابراز داشت: در این جلسات موضوع مسکن ورزشکاران مورد بررسی قرار گرفت که امیدواریم با تحقق این امر زمینه آسایش خاطر و رفاه زندگی قهرمانان و مدال آوران فراهم شود.
پریچهره گفت: بسترهای ورزش قهرمانی و پهلوانی در مازندران فراهم است اما باید جهت توسعه ورزش در مازندران تدابیر بهتری صورت پذیرد.
وی ادامه داد: ورزش استان در بسیاری از رشته های ورزشی جایگاه برتر را در کشور دارد که امیدواریم با برنامه ریزی بهتر این امر تداوم یابد.
نظر شما