پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۷ دی ۱۳۹۰، ۱۶:۲۹

سرهنگ نامور خبر داد:

کلاهبردار میلیاردی در بجنورد دستگیر شد

کلاهبردار میلیاردی در بجنورد دستگیر شد

بجنورد - خبرگزاری مهر : رئیس پلیس آگاهی خراسان شمالی از دستگیری یک کلاهبردار حرفه ای با 20 فقره کلاهبرداری به مبلغ یک میلیارد و 560 میلیون ریال خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، سرهنگ صادق نامور اظهارداشت: پرونده ای تحت عنوان کلاهبرداری در پوشش شرکت فروشنده خودروهای سبک و سنگین بنام آرین مهر البرز به پلیس ارجاع شد که با توجه به تعداد بالای شکایات و حجم ریالی کلاهبرداری، بلافاصله پرونده در دستور کار این اداره قرار گرفت.

وی بیان داشت: پس از یک سری تحقیقات اطلاعاتی و پلیسی، دفتر شرکت شناسایی و با اخذ مجوز از مقام قضایی به طور اساسی مورد بازرسی قرار گرفت که تعدادی اوراق مجهول مربوط به اساسنامه شرکت و پرونده های مشتریان کشف شد.

سرهنگ نامور تصریح کرد: از آنجا که کلاهبردار خود را با ارائه کارت ملی به هویت مجهول معرفی کرده بود پس از یک سری تحقیقات فنی و پلیسی مشخص شد کارت ملی و هویت وی مجهول بوده که پس از پیگیریهای فراوان در نهایت هویت اصلی و آدرس وی در تهران شناسایی شد.

رئیس پلیس آگاهی فرماندهی انتظامی خراسان شمالی گفت: پس از مدت سه روز تعقیب و مراقبت در یک عملیات غافلگیرانه موفق به دستگیری متهم به هویت شدیم که در بازجویی های صورت گرفته به 20 فقره کلاهبرداری به مبلغ یک میلیارد و 560 میلیون ریال اعتراف کرد.

کد خبر 1503442

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha