پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱۷ دی ۱۳۹۰، ۱۵:۵۳

جلال زاده:

استانهای همسایه از ظرفیت های همدیگر برای توسعه روابط استفاده کنند

استانهای همسایه از ظرفیت های همدیگر برای توسعه روابط استفاده کنند

ارومیه - خبرگزاری مهر: استاندار آذربایجان غربی گفت: استانهای همسایه باید از ظرفیت های همدیگر در جهت توسعه روابط استفاده کنند.

به گزارش خبرنگار مهر، وحید جلال زاده ظهر شنبه در جلسه کمیته همکاری های اقتصادی استانهای شمال غرب کشور توجه به مسئله توسعه روابط استان ها با کشورهای همجوار شمال غرب کشور را مورد تاکید قرار داد و افزود: کمیته همکاری های اقتصادی استانهای شمال غرب کشور به عنوان یک الگو در سطح ملی مطرح شود.

وی ادامه داد: ظرفیت های استان ها کشور متنوع است و برخی از استان ها ظرفیت هایی دارند که دیگر استان ها از این ظرفیت ها بی بهره هستند که باید این پتانسیل ها شناسایی شده و از همه آنها استفاده شود.

جلال زاده هدف از تشکیل کمیته همکاری های اقتصادی استانهای شمال غرب کشور را افزایش هماهنگی و گسترش همکاری های اقتصادی استان ها در روابط با کشور های همجوار و استفاده از ظرفیت های همدیگر در این روابط و هموار کردن مسیر حضور دیگر استان ها در این کمیته دانست.

وی ارتباط مسئولان استان های آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، زنجان و اردبیل و همچنین هم زبانی و هم گویشی این استان ها و علایق موجود در کشور های همجوار در زمینه افزایش ارتباطات تجاری را از جمله عوامل افزایش ارتباطات بین این استان ها و تشکیل کمیته هایی از جمله کمیته همکاری های اقتصادی دانست و افزود: وجود هشت میلیون نفر با مساحت 110 هزار کیلومتر مربع در این چهار استان باعث وجود ظرفیت های متنوعی در این استان ها شده است که باید مورد توجه قرار گیرد.

استاندار آذربایجان غربی با اشاره به موثر بودن تصمیمات گرفته شده در این نشست در عرصه های ملی و بین المللی، خواستار استمرار این جلسات و در پی آن اثر بخشی آنان در حوزه اقتصادی کشور شد.

جلال زاده از برگزاری سومین اجلاس استانداران شرق ترکیه در این استان در آینده ای نزدیک خبر داد و بیان داشت: تشکیل نمایشگاههای مختلف در کشور های همجوار از جمله ارمنستان،ترکیه،گرجستان و آذربایجان ،برگزاری اجلاس های بین المللی مختلف در استان آذربایجان غربی از جمله برنامه های استان در زمینه توسعه روابط بین الملل است.

استاندار آذربایجان غربی وظیفه فعلی استان های مرزی کشور را در کاهش فشار های اقتصادی ناشی از تحریم ها با استفاده از برنامه ریزی کارشناسانه دانست و گفت: دستگاه های اجرایی باید با تسهیل کارها و برداشت برخی از موانع موجود در جهت افزایش ارتباطات و رونق کارهای اقتصادی و تجاری گام بردارند.

وی در ادامه با اشاره به ایجاد شهرک مشترک میان ایران و ترکیه در مرزهای آذربایجان غربی و ایجاد منطقه آزاد تجاری ماکو گفت : این فرصت های زمینه مناسبی برای استان آذربایجان غربی و استان های همجوار برای گسترش روابط اقتصادی با کشور های همجوار خواهد بود و تجار و بازرگانان کشور باید از این فرصت به نحو شایسته ای بهره مند شود.

کد خبر 1503460

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha