به گزارش خبرنگار مهر، ولی کریمی عصر شنبه در جلسه شورای ترافیک این شهرستان اظهار داشت: در صورتی که رانندگان بیش از قیمت مصوب از مسافرین مطالبه کنند، در اولین برخورد کارت سوخت آنها ابطال خواهد شد.
به گفته وی رانندگان تاکسیهای شهری و آژانسها موظف به الصاق نرخ کرایه بر روی خودرو های خود بوده و کرایه را باید براساس همان نرخ مصوب دریافت کنند.
فرماندار پارس آباد با بیان اینکه تا پایان امسال در حوزه حمل و نقل درون شهری افزایش کرایه نخواهیم داشت، اضافه کرد: مصوبات شورای ترافیک در خصوص باید به دقت و بدون ملاحظه کاری به مرحله اجرا در آید.
وی با بیان اینکه هم اکنون 500 دستگاه تاکسی کار جابجایی مسافران درون شهری را در این شهرستان بر عهده دارند، ابراز داشت: تلاش می کنیم شبکه حمل و نقل عمومی را در این شهرستان تقویت کنیم.
کریمی همچنین با اشاره به اجرای 17 مصوبه از مجموع 19 مصوبه شورای ترافیک این شهرستان از اصناف و بازاریان خواست از نقض قوانین صنفی و نیز سد معابر عمومی اجتناب کنند.
نظر شما