پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۷ دی ۱۳۹۰، ۲۱:۲۹

انتشار نامه سران العراقیه در نیویورک تایمز/ مشاور مالکی واکنش نشان داد

انتشار نامه سران العراقیه در نیویورک تایمز/ مشاور مالکی واکنش نشان داد

مشاور نوری المالکی از رهبران العراقیه به سبب درخواست از بیگانگان برای دخالت در امور داخلی عراق به شدت انتقاد کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، علی الموسوی مشاور مطبوعاتی نوری المالکی نخست وزیر عراق درخواست سه نفر از رهبران فهرست العراقیه برای دخالت آمریکا برای آنچه آنها نجات عراق از سیاست نوری المالکی خوانده اند، به باد انتقاد گرفت و آن را سبب کشانده شدن عراق به سمت جنگ داخلی دانست.

روزنامه نیویورک تایمز نامه ای را با امضای ایاد علاوی رئیس فهرست العراقیه، اسامه النجیفی و رافع العیساوی از رهبران این جریان منتشر کرد که در این نامه مالکی را به حرکت در مسیر آنچه استبداد طایفه ای خوانده اند، متهم کرده اند.
 
سران العراقیه در این نامه که هفته گذشته منتشر شد، به صراحت خواستار دخالت آمریکا در امور داخلی عراق شدند و ادعا کردند اگر آمریکا دخالت نکند، عراق نابود خواهد شد.
 
با این حال النجیفی رئیس پارلمان عراق خود را از این نامه کنار کشید و اطلاع داشتن از این نامه را تکذیب کرد و گفت نامش را بدون اطلاع وی در این نامه قرار داده اند.
 
الموسوی نیز در نامه ای که روزنامه نیویورک تایمز در روز جمعه منتشر کرد، آورده است آقایانی که نامه را نوشته اند، کرسی های زیادی در دولت و پارلمان دارند و می توانند برای حل اختلافات و حتی تحمیل دیدگاههایشان بر دولت در صورتی که اکثریت آرا را به دست آوردند، به آنها مراجعه کنند.
 
مشاور مالکی با زیر سئوال بردن مواضع تامل برانگیز العراقیه پرسیده است چرا این افراد به جای درخواست برای دخالت خارجی به ایجاد تغییرات از طریق دستگاه قانونگذاری متوسل نمی شوند.
 
الموسوی خاطر نشان کرد کسانی که این نامه را نوشته اند، از سازوکار دموکراتیک پس از ناتوانی در تحقق آن از راههای قانونی در پارلمان، فرار کرده اند.
 
وی با رد اتهامات وارده به نوری المالکی مبنی بر واگذاری ماموریت وزارتهای دفاع وامنیت ملی به افسران طرفداران خود در حزب الدعوه خاطر نشان کرد وزارت دفاع در حال حاضر از سوی یک وزیر وابسته به العراقیه اداره می شود و دولت مسئولان امنیتی را از ارتش سابق که چه بسا در گذشته وابسته به حزب بعث بودند، اما به حرفه ای گری و وفاداری به مردم شناخته شده اند، انتخاب کرده است.
 
وی همچنین اتهامات سران العراقیه به نوری المالکی مبنی بر داشتن گرایشهای انحصارطلبانه و دیکتاتورمابانه را بی اساس خواند.
 
خاطر نشان می شود صحنه سیاسی عراق از زمانی که طارق الهاشمی یکی از سران العراقیه به حمایت از تروریسم متهم شد و درخواست نوری المالکی نخست وزیر از پارلمان برای سلب اعتماد از صالح المطلک معاون امور خدماتی خود و تهدیدهای آشکار این طیف و عملیاتهای تروریستی پیاپی با بحران روبرو است.
کد خبر 1503646

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha