پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱ بهمن ۱۳۸۳، ۱۱:۵۲

با رد آن از سوي هيات عالي انتخابات عراق؛

حزب علاوي شكايت خود را از ليست مورد حمايت آيت الله سيستاني پس گرفت

حزب علاوي نخست وزير دولت موقت عراق شكايت خود را از ليست ائتلاف عراق يكپارچه به علت مردود دانسته شدن آن از سوي هيات عالي اجرايي انتخابات عراق پس گرفت.

به گزارش خبرگزاري مهر به نقل از روزنامه الوطن عربستان،جواد المالكي معاون رئيس مجلس موقت عراق كه در ليست ائتلاف عراق يكپارچه نامزد شده است، اعلام كرد: هيات عالي اجرايي انتخابات شكايت ليست العراقيه به رهبري ايادعلاوي را بر ضد ليست ائتلاف عراق يكپارچه مردود اعلام كرده است.

ليست  العراقيه ادعا كرده بود نامزدهاي ليست عراق يكپارچه از رهبران مذهبي از جمله آيت الله سيستاني براي مبارزات انتخاباتي خود استفاده مي كنند.

به گفته وي، هيات عالي طي دو روز آينده بيانيه اي در اين زمينه صادر خواهد كرد.

المالكي تاكيد كرد : با وجودي كه شماري از نمايندگان مرجعيت در ليست ائتلاف عراق يكپارچه حضور دارند اما آيت الله سيستاني هيچ فتوايي در وجوب انتخاب نامزدهاي اين ليست صادر نكرده است.زيرا ايشان به حقوق راي دهندگان در انتخاب نامزدهاي مورد نظر احترام مي گذارد و صدور فتوا را باعث نقض حقوق راي دهندگان مي دانند اما حمايت آيت الله سيستاني از اين ليست يك حمايت معنوي است .

شايان ذكر است طي روزهاي گذشته برخي نامزدهاي انتخاباتي به علت اينكه ليست ائتلاف عراق يكپارچه از حمايت مردمي و مرجعيت برخوردار است و احتمال پيروزي آن درانتخابات 30 ژانويه از ساير ليست ها بيشتر است براي تخريب وجهه نامزدهاي اين حزب آنها را متهم به وابستگي به ايران مي كردند و حتي شخص مرجعيت را متهم به صدور فتوا در لزوم راي دادن مردم به نامزدهاي اين ليست مي كردند از جمله اين افراد كه به طور مرتب ليست عراق يكپارچه را متهم به وابستگي به ايران مي كند، حازم شعلان وزير دفاع دولت موقت است كه عملكرد غلط وي در پست وزارت دفاع يكي از علل اصلي افزايش ناامني در و در نتيجه نارضايتي مردم عراق بوده است .

در واكنش به اتهامات شعلان و امثال وي، حسين شهرستاني دانشمندهسته اي عراق و از اعضاي ليست يكپارچه عراق اتهامات وارده به احزاب شيعه مبني بر وابستگي به تهران را اتهامي بي پايه و اساس خواند .

وي با رد اتهامات حازم شعلان عليه ايران و احزاب شيعه عراق و ادعاي وي مبني بر وابستگي احزاب موجود در ليست ائتلاف عراق يكپارچه به تهران گفت : چنين اتهاماتي بي پايه و اساس است، در ليست عراق يكپارچه طيف ها وگروه هاي مختلف سياسي ديني كه تاريخ درخشاني در مبارزه با ديكتاتوري صدام دارند، حضور دارند اين ليست وابسته به هيچ كشوري نيست و از هيچ كشور همسايه چه شرقي و چه غربي ، شمالي يا جنوبي تاثير نمي پذيرد، اعضاي اين ليست خواهان تشكيل عراق آزاد مستقل داراي حاكميت كامل و خروج فوري نظاميان خارجي بوده ، با هرگونه مداخله كشورهاي همسايه چه در حال حاضر يا در آينده در امور داخلي عراق مخالف هستند.

 

کد خبر 150368

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha