پیام‌نما

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ وَمَنْ تَابَ مَعَكَ وَلَا تَطْغَوْا إِنَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ * * * پس همان گونه که فرمان یافته ای ایستادگی کن؛ و نیز آنان که همراهت به سوی خدا روی آورده اند [ایستادگی کنند] و سرکشی مکنید که او به آنچه انجام می دهید، بیناست. * * * پايدارى كن آن‌چنان ‌كه خدا / داد فرمان ترا و تائب را

۱۸ دی ۱۳۹۰، ۱۱:۴۳

در شبکه دنا/

میراث فرهنگی عشایر مستند شد

میراث فرهنگی عشایر مستند شد

مستند "ایل بهمئی" به تهیه‌کنندگی محمد احسانی با هدف حفظ میراث فرهنگی عشایر در شبکه دنا تهیه می‌شود.

به گزارش خبرنگار مهر، "ایل بهمئی" عنوان مستند 40 دقیقه‌ای است که در زمینه تقویت فرهنگ به خصوص فرهنگ عشایری در شبکه استانی دنا تهیه می‌شود.
 
 
این مستند به موقعیت ایل بهمئی که از جامعه عشایری ایران به شمار می‌رود و در استان کهگیلویه و بویراحمد واقع شده، می‌پردازد و در ارتباط با شیوه زندگی عشایر بهمئی که با محیط پیرامون خود هماهنگی کامل دارند، تهیه شده است. در این مستند فرهنگ اصیل، آداب، سنن و رسوم پسندیده عشایر بهمئی به تصویر کشیده می‌شود.
 
در این مستند آنچه که حائز اهمیت است انتقال فرهنگ عشایری به نسل‌های جوان ایل بهمئی است که بعد از سالها هنوز در میان ایل بهمئی به خوبی مشهود است و آثار ایلی هنوز از میان ایل رخت بر نبسته است.
کد خبر 1504056

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha