به گزارش خبرگزاری مهر، حمید یزدانی با اشاره به اینکه هتل ققنوس مجهز به امکانات رفاهی و تفریحی است گفت: این هتل توسط بخش خصوصی در میدان امام علی(ع) سمنان در حال ساخت است.
وی با بیان اینکه عملیات ساختمانی این هتل از سال جاری آغاز شده است، افزود: در صورت پرداخت به موقع اعتبارات مورد نیاز و همکاری سایر دستگاههای اجرایی، این هتل تا سه سال آینده به بهره برداری می رسد.
یزدانی با تاکید بر اینکه ساخت این هتل در ارائه خدمات اقامتی و پذیرایی، توریستی و تفریحی به گردشگران داخلی و خارجی، افزایش میزان اقامت مسافران عبوری در استان و ایجاد اشتغال پایدار موثر است، اظهار داشت: اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان سمنان بر نحوه اجرای مطلوب این پروژه نظارت دارد.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان سمنان گفت: این هتل شامل بخش های مختلف از جمله واحدهای اقامتی، تالارپذیرایی، رستوران، فست فود، شهربازی و .... است.
در حال حاضر 9 هتل در استان سمنان مشغول فعالیت است.
نظر شما