پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۸ دی ۱۳۹۰، ۱۲:۳۱

خردمند خبرداد:

700 اثر به سوگواره منطقه ای شعر "مشک تشنه"رسید

700 اثر به سوگواره منطقه ای شعر "مشک تشنه"رسید

دهدشت - خبرگزاری مهر: رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان کهگیلویه گفت: تاکنون بیش از 700 اثر شعر از 250 شاعر به دبیرخانه سوگواره شعر آیینی "مشک تشنه"رسیده است.

آزاد خردمند در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: این سوگواره با حضور استانهای فارس، بوشهر، خوزستان، لرستان، چهارمحال بختیاری و کهگیلویه و بویراحمد برگزار می شود.

وی بیان کرد: اختتامیه سوگواره شعر آیینی "مشک تشنه" روزهای 28 و 29 دیماه با حضور برگزیدگان و برخی از مسئولین کشوری و استانی در دهدشت برگزار می شود.

رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان کهگیلویه با اشاره به استقبال کم نظیر شاعران خطه جنوب از این سوگواره، تصریح کرد: استقبال شاعران از این سوگواره نشان دهنده عمق دین باوری در بین اصحاب فرهنگ و هنر است.

وی بیان داشت: مجموعه ای از اشعار برتر این سوگواره در آینده ای نزدیک به چاپ می رسد.

خردمند یادآور شد: تلاش می کنیم این سوگواره هر سال در این ایام به میزبانی شهر دهدشت برگزار شود.

رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان کهگیلویه هدف از برگزاری این جشنواره را تبیین قیام عاشورا و ترویج فرهنگ عاشورایی و مکتب حسینی در جامعه عنوان کرد.

کد خبر 1504184

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha