پیام‌نما

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ وَمَنْ تَابَ مَعَكَ وَلَا تَطْغَوْا إِنَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ * * * پس همان گونه که فرمان یافته ای ایستادگی کن؛ و نیز آنان که همراهت به سوی خدا روی آورده اند [ایستادگی کنند] و سرکشی مکنید که او به آنچه انجام می دهید، بیناست. * * * پايدارى كن آن‌چنان ‌كه خدا / داد فرمان ترا و تائب را

۱۸ دی ۱۳۹۰، ۱۵:۴۲

طالبی:

استانهای کشور به بنیاد نخبگان تجهیز می شود

استانهای کشور به بنیاد نخبگان تجهیز می شود

کرج – خبرگزاری مهر: معاون توسعه مدیریت و منابع بنیاد ملی نخبگان از تجهیز و راه اندازی بنیاد نخبگان در تمام استان های کشور خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، داوود طالبی ظهر یکشنبه در نشستی بعد از افتتاحیه بنیاد نخبگان استان البرز که با حضور سلطان خواه معاون علمی و فناوری رئیس جمهور و رئیس بنیاد ملی نخبگان کشور که در سالن شهدای دولت استانداری البرز برگزار شد، اظهار داشت: تمام استان های کشور به مرکز بنیاد نخبگان تجهیز می شود.

وی با بیان اینکه استان البرز یک استان تازه تاسیس است، اظهار داشت: البرز برای پیشرفت و توسعه با تنگا و مشکلاتی روبرو خواهد بود و امروزه با تلاش و کوشش استاندار و مسئولان، استان پیشرفت خوبی کرده است و امروزه نیز شاهد راه اندازی بنیاد نخبگان در این استان هستیم.

البرز بیست و یکمین استان مجهز به بنیاد نخبگان است

وی گفت: استان البرز بیست و یکمین استان است که بنیاد نخبگان در افتتاح و راه اندازی شده است.

طالبی ابراز داشت: با توجه به تاکیدات مقام معظم رهبری بنیاد ملی نخبگان در سال 83 زیر نظر رئیس جمهور شکل گرفت و اساس نامه آن در شورای عالی انقلاب فرهنگی در 10 خرداد سال 84 به تصویب رسید و سپس بنیاد ملی نخبگان تعداد مراکز خود را در سطح کشور افزایش داد.

وی با بیان اینکه رئیس امنا بنیاد نخبگان رئیس جمهور است، اضافه کرد: فعالیت بنیاد نخبگان در دولت نهم با جدیت تمام آغاز شد، مراکز بنیاد نخبگان تا سال 88 به غیر از تهران در پنج استان کشور مانند اصفهان، فارس، یزد و قزوین راه اندازی شده بود.

مرکز بنیاد ملی نخبگان، جهاد بزرگ علمی در کشور است

طالبی با اشاره به تاکیدات مقام معظم رهبری مبنی براینکه در حوزه علم و فناوری باید سرمایه گذاری صورت گیرد، اضافه کرد: مرکز بنیاد ملی نخبگان، جهاد بزرگ علمی در کشور است که تعداد مراکز این بنیاد در سال 89 به بیست مرکز در 20 استان کشور رسید.

وی ادامه داد: قم، زنجان، تهران، ایلام، گیلان، خراسان جنوبی، سمنان، کهکلیوبه و هزمزگان 12 استانی هستند که مرکز بنیاد نخبگان در سال 87 به صورت ویدئو کنفرانس راه اندازی و افتتاح شد.

وی گفت: در سال 90 تصمیم بنیاد نخبگان بر این بود که تمام استان های کشور به این مرکز تجهیز شوند و این امر به جد در 31 استان کشور پیگیری شده و امروزه 30 استان کشور دارای ساختمان بنیاد نخبگان هستند.

طالبی گفت: در حال حاضر بنیاد نخبگان در 25 استان کشور فعال و دارای  رئیس است و هم اکنون نیز 6 استان در نوبت راه اندازی و افتتاح نمادین هستند که همدان، آذربایجان غربی، سیستان و بلوچستان، مرکزی، خوزستان و خراسان رضوی از جمله این استان ها هستند که امیدواریم در آینده نزدیک این کار انجام شود و این استان ها به مرکز بنیاد نخبگان مجهز شوند.

وی ابراز داشت: ساختار سازمانی بنیاد ملی نخبگان به عنوان سازمان واحد در کل کشور نهاده شده و به صورت 60 پست سازمانی است که در استان های کشور نیز بر اساس جمعیت دارای 6، 8 و 10 پست سازمانی است.

وی گفت: با توجه به تاکیدات رئیس جمهور در خصوص فعالیت بنیاد نخبگان، دایره فعالیت این مرکز به صورت ملی است و هم اکنون این بنیاد دارای ساختاری چابک است و ظرفیت های استانی و ملی را جزو ساختار خود می داند.
 

کد خبر 1504366

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha